Hamarosan hallunk a Bayonetta 3 felől?

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 31.
  • Pletyka
Link másolása
Már több mint három éve annak, hogy a 2017-es The Game Awardson bejelentette a Nintendo, hogy készül a Bayonetta 3, viszont azóta is síri csend honol a projekt körül - azonban Hideki Kamiya elmondása szerint ez hamarosan megváltozhat.

2017 decemberében, a The Game Awards alkalmából derült ki, hogy Nintendo Switch-exkluzív lesz a Bayonetta-széria harmadik epizódja. Sajnos azóta gyakorlatilag semmi mást nem hallhattunk a folytatásról, a VGC viszont nemrég egy interjút készített Hideki Kamiyával, aki meglehetősen furcsán fogalmazott, amikor szóba került, hogy mikor láthatjuk újra a várva-várt hack and slash játékot.

"Ezt nem igazán a mi reszortunk megmondani, de hát még csak január van - szóval valamivel idén már jelentkeznünk kellene, nem igaz? Szerintem nyugodtan lehet arra számítani, hogy végre előrukkolunk valamivel, hiszen bőven van rá időnk, hogy ezt még 2021-ben megtegyük."

Azután, amikor arról kérdezték, hogy mégis milyen típusú bejelentésre számíthatunk, Kamiya így folytatta:

"Megértem, hogy ez az őrületbe kergeti a rajongókat! Az én javaslatom az lenne, hogy vissza kellene tekerni az időt, és elfelejtenünk mindent a Bayonetta 3-ról - így amikor végre történik majd valami, akkor az egy kellemes meglepetés lesz."

Kamiya ködös fogalmazásából könnyen kikövetkeztethető, hogy a Nintendo szeretné megtartani a meglepetés erejét, ami a bejelentéseket illeti, ugyanakkor az is kivehető a szavaiból, hogy hamarosan akár újra mozgás közben láthatjuk majd a Bayonetta 3-at.

8.
8.
#7: Mielőtt kimegy valami, az előtt kéne párszor átolvasni, de ma már ez nem szokás.
5.
5.
csoki0619
#2: Ha átolvasod mégegyszer, akk te is rájössz majd.
4.
4.
Baloo
#3: Ez igaz, azt hittem a kontextussal van probléma.
3.
3.
JinjeR
#2: Azonkívül hogy tele van helyesírási hibákkal, semmi..:D
2.
2.
Baloo
#1: Ha ennél bővebben is kifejted, hogy mi a probléma, akkor szívesen utánajárok, és amennyiben valóban hibás, akkor kijavítom.
1.
1.
csoki0619
Elég sok hiba van a cikkben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...