Bayonetta 3 SW

A Bayonetta harmadik része is Nintendo-exkluzív.

TGA 2022: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards idén sem okozott csalódást, megszámlálhatatlan újdonsággal készültek nekünk a rendezők. Nézzük mi maradt ki az eddigi híráradatból!

TGA 2022: Az Elden Ring lett az év játéka

Geoff Keighley idén is megtartotta az The Game Awards éves díjátadóját, és habár a rivaldafény java ezúttal is az új bejelentésekre és trailerekre vetült, ne feledjük el, hogy mégiscsak egy díjátadóról volt szó!

Bayonetta 3 teszt

Multiverzummal, letaglózó mennyiségű tartalommal, minden eddiginél őrültebb pillanatokkal és közel tökéletes harcrendszerrel tért vissza nyolc év után Bayonetta, csak kár, hogy játék közben mindebből alig látni valamit.

Úgy néz ki, már készül a Bayonetta 4

Hideki Kamiya a maga karcos stílusában közölte a Twitter népével, hogy már készül a Bayonetta negyedik része.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Brit toplista: hatalmasat nyitott a Call of Duty: Modern Warfare II

Jöjjön egy hír, amin senki nem fog meglepődni: a brit eladási lista élén rajtolt az új Call of Duty. A Modern Warfare II megjelenése azonban jóval erősebb volt a korábbi évek epizódjaihoz képest.

Befutott a Bayonetta 3 launch trailere

A mindenki kedvenc boszorkányának legújabb kalandjait magában foglaló Bayonetta 3 már elérhető Nintendo Switchre. A megjelenéshez pedig a szokásos előzetes is társult.

Frissítve: Bayonetta 3 - a sajtóértesülések ellentmondanak Hellena Taylor sztorijának

Folytatódik a Bayonettát alakító színésznő által kirobbantott sztori, csak épp furcsa irányt vett: több újság forrása is állítja, hogy Hellena Taylor nem mondott igazat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!