Total War: Warhammer - rejtélyes előzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. február 1.
  • Teaser
Link másolása
Készülődik valami a Total War: Warhammer világában. A Birodalom csillagászai összedugják a fejüket, hiszen az üstökösök mindig egy jelentős esemény közeledtét hirdetik. Lehet, hogy ismét hallunk a Total War: Warhammer III-ról?

Aki valamilyen formában követi a Total War: Warhammer közösségi médiacsatornáit, az összefuthatott egy alig 50 másodperces előzetessel. A rövidke videó, melyben Altdoft csillagászmágusai értekeznek az ég háborús ómenei felett, sajnos nem sokat árult el a várható újdonságokról, arra viszont ez éppen elég volt, hogy beinduljon a rajongói hype-vonat.

A legtöbben természetesen a saga harmadik felvonását, a Total War: Warhammer III-at várják, s habár abban biztosak lehetünk, hogy a Creative Assembly dolgozik a játékon, jó ideje mégsem hallottunk semmit a projekt felől. Természetesen az is elképzelhető, hogy a videóban feltűnő csillagkép, a tavasztól kora nyárig látható Grungi's Baldric csupán egy új harcos és ezzel egy új DLC érkezését jelöli, hiszen mindig van hely a Total War: Warhammer II óriási Mortal Empires kampányában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...