350 ezer példánynál jár a Dyson Sphere Program

  • Írta: gorien
  • 2021. február 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Youthcat Studio űrbéli gyárépítős játéka erős startot vett, még két hete sincs, hogy a Dyson Sphere Program megkezdte a korai hozzáférést, de máris 350 ezer példány fogyott belőle. A fejlesztők előálltak egy kisebb roadmappel is.

Január 21-én bukkant fel a Steam Early Access kínálatában a Dyson Sphere Program, ami a Factorióhoz hasonlóan a gyárépítést teszi meg központi elemévé – csak mindezt ezúttal az űrben. A gyártósorok automatizálásán túl az űr felfedezésére is lehetőségünk van, a legfőbb feladatunk pedig a legsikeresebb Dyson-gömb létrehozása (ezek csillagok körül keringő, azokból energiát nyerő gigantikus építmények).

Ezek az űrbéli kihívások egyértelműen elnyerték az emberek tetszését, ilyen rövid idő alatt is már 350 ezer példány talált gazdára a korai hozzáférésű játékból. A fejlesztők ennek örömére el is árulták, hogy mire számíthatunk a közeljövőben.

Még a kínai újév (február 11.) előtt beépítik a játékba a logisztikamenedzsment alapjait, a testre szabható irányítást, és vadonatúj építési funkciókat is kapunk. A kínai ünnep után egy jóval részletesebb roadmap kiadását is ígérik, amelyben többek között arról is szó lesz, hogy a harc miként képezi majd részét a játéknak.

A Dyson Sphere Program egyelőre PC-n érhető el, és a tervek szerint körülbelül egy évet tölt el korai hozzáférésű címként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...