Közel lehet a Breath of the Wild 2 megjelenése?

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
Továbbra is szörnyen nagy a csend a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása körül, amit ezúttal egy pletyka tört meg - a szóbeszéd szerint hamarabb jöhet a következő epizód, mint azt gondolnánk.

A Nintendo meglehetősen tömören fogalmazott, amikor a 2019-es E3-on bejelentette, hogy készül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 - azóta se sokat hallottunk a projekt felől, de most lehet, hogy egy osztrák kiskereskedő idő előtt lebuktatta a játék megjelenési dátumát.

A múlt héten a Redditen került elő egy bejegyzés, ami azt állítja, hogy a Breath of the Wild 2 már valamikor 2021 második negyedévében, vagyis az április 1-től június 1-ig terjedő időintervallumban debütálhat. A poszt szerint az említett dátumot az osztrák Gameware szivárogtatta ki, ami egyébként tavaly pontosan jelölte meg a weblapján a Kingdom Hearts: Melody of Memory premierdátumát is.

Első ránézésre talán túl közelinek tűnhet ez a megjelenési dátum, de a korábbi hírek alapján - miszerint egy DLC-ből nőtte ki magát a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, aminek már a szinkronmunkálatai is befejeződtek - egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ismét jól értesült a Gameware csapata.

7.
7.
Ooorky
https://www.visualcapitalist.com/wp-content/uploads/2020/12/20-years-of-nintendo-console-sales.jpg
6.
6.
delphijos
#5: Lekopogom, az enyémnek nincs baja, és egy percre se bántam meg a vételt, de szó mi szó rengeteg helyen visszaköszön a pofátlan lehúzás.... a hozzáadott joy tartóval nem lehet tölteni, külön kellett venni olyat amivel lehet, a 32 giga tárhely, a hulladék minőségű dokkoló...
5.
5.
#4: Remélhetőleg... Az esetben nincs ellene kifogásom. Jó lesz, ha összeszedik magukat, mert már nem csak Amerikában, hanem az EU-ban is csoportos per folyik ellenük a szethulló gép és joyconok miatt, illetve amiért nem akarnak tartós megoldással előállni ez ügyben.
4.
4.
delphijos
#1: Hát lehet hogy ezzel egy időben jön a Switch Series X Pro... lehet hogy komolyabb minőségben.
3.
3.
Ganzer
#2: Nem kamu, wii u emulator volt, anno először én is úgy vittem végig. Utána vettem switchet, aztán azon még kétszer.
2.
2.
Ooorky
#1: Pedig anno ultimate arra verte a nyálát milyen fasza az emulátor, ezek szerint az is kamu volt?
1.
1.
Ez még egy olyan játék, ami engem kifejezetten érdekelni fog, de lehet, hogy nem megjelenéskor fogom tolni. Gondolom Wii U-ra már nem jön, ilyen Switch-et szerintem nem szeretnék, az emulátor meg totál felejtős még pár évig. Mindegy, a játék semmivel sem lesz rosszabb később, mint új korában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...