HWSW: Itt a GeForce Now Chrome-os kliense

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 3.
  • Hardver
Link másolása
Bétaverzióban már Chrome böngészőből is beizzítható az NVIDIA játékstreaming-megoldása - írja nagytestvérünk, a HWSW. Eközben a maces kliens az M1 chipekkel szerelt gépekre is utat talált.

Terjeszkedik a GeForce Now, az NVIDIA játékstreaming-szolgáltatása már a Chrome böngészőben is határozottabban veti meg a lábát, noha egyelőre béta címke alatt. A megoldás asztali windowsos és androidos alkalmazásai már közel egy éve elérhetők stabil verzióban, más platformokon ugyanakkor valamivel lassabb volt a szolgáltatás terjeszkedése.

A GeForce Now elsőként Chromebookokon kapott böngészős klienst még tavaly áprilisban, amelyet tavaly novemberben követett az iOS-es safaris felület. Utóbbi "kerülőút" mellett az NVIDIA nem egyedül döntött, a játékstreaming-szolgáltatások és az Apple tavaly nyáron fellángolt csatározásának a Google és a Microsoft is böngészős kliens bejelentésével vetett véget, illetve hasonló úton indult el az Amazon ősszel bejelentett megoldása, a Luna is.

Eközben a maces kliens az M1 chipekkel szerelt gépekre is utat talált - részletek a HWSW-n!

8.
8.
Abuasabu
#7: Ok, köszönöm, ezt a részt nem értettem. :)
#6: Ha jól sejtem, a Release notes-ban lévő "Other platforms may work, but nut supported." miatt csak örülök, hogy megy :)
7.
7.
delphijos
#1: Itt a Chrome plugin-ről van szó , ez az újdonság.
6.
6.
Zuzmo
#4: Azért mert nincs rá app. Tudtommal, nincs support Linuxra. Mint ahogy a hírben is írják, Chromebookon már április óta megy böngészőből.
4.
4.
Abuasabu
#3: PC-n.
Itt a link, ami inspirált:
https://www.gamingonlinux.com/2020/09/nvidia-geforce-now-on-linux-can-run-without-user-agent-spoofing-in-a-browser
1.
1.
Abuasabu
Előre is elnézést kérek, biztos valamit félreértek. Igaz, nem rendszeresen, de tavaly szeptember óta használom a szolgáltatást Chrome böngészőből...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...