Júniusban jelenik meg a Roguebook

  • Írta: gorien
  • 2021. február 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Abrakam Entertainment összeállt Richard Garfielddal, a Magic: The Gathering alkotójával, hogy összehozzanak egy pakliépítős roguelike-ot. A megjelenés nyáron esedékes, de a demót már kipróbálhatjuk a Steam játékfesztiválján.

Tavaly jött a hír, hogy a Faeria alkotói nem egyedül dolgoznak vadonatúj roguelike-jukon, hiszen a Magic: The Gathering atyja, Richard Garfield is csatlakozott a projekthez. A Roguebookban, sok más pakliépítős játékhoz hasonlóan, kártyákat gyűjtünk, hogy végiggyepáljuk magunkat a különböző szörnyeken, a harcok során pedig különböző hősöket párosíthatunk.

A játék demója február 9-ig elérhető a Steam Játékfesztiválnak hála, de a megjelenésig sem kell már túl sokat várnunk. A PC-s kiadás június 24-én esedékes, később pedig PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is meg fog jelenni a cím. A fentebbi előzetessel az előrendelések megnyitását harangozták be – aki előjegyeztet, az egy kibővített demóhoz is hozzáférhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...