Arkham Horror: Mother's Embrace - íme, a gameplay

  • Írta: gorien
  • 2021. február 4.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgásban is láthatjuk a lovecrafti mitológián alapuló Arkham Horror-társasjátékok digitális örökösét, a Mother's Embrace-t. A nyomozás és a harcok közepette a testünk és az elménk épségére is vigyáznunk kell.

Az Asmodee Digital a népszerű Arkham Horror-társasjátékok szellemiségét kívánja digitális formába önteni, ebből született meg a Mother's Embrace. A játékban, amelynek a történetét a társasokért felelős Fantasy Flighttal karöltve írták, egy rejtélyes gyilkosság kinyomozása lesz a feladatunk, és ahogy az lenni szokott a lovecrafti történetekben, nem csak a testi épségünkért kell aggódnunk.

Ahogy végre mozgásban is láthatjuk, a nyomozásra összehívott ikonikus szereplőknek összetett feladata lesz. Miközben megpróbálnak a rejtély végére járni, körökre osztott harcokban is megmérettetnek, ráadásul a józan eszükért is aggódhatnak: a kozmikus rémek látványa nem embernek való, és ha az elméjüket nagyon megterheli a túlvilági borzalom, annak hosszan tartó következményei lehetnek.

Pontos megjelenési dátumunk még nincs az Arkham Horror: Mother's Embrace-hez, de 2021 első negyedévében várható PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

1.
1.
TDavid22
Talán végre kapunk egy jó lovecraft videójátékot? :D
Imádom a Fantasy Flight társasjátékokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...