Visszatér a széria gyökereihez a Gran Turismo 7

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 4.
  • Hír
Link másolása
A Polyphony Digital nemrég egy interjúban árulta el, hogy a Gran Turismo legújabb részével vissza szeretnének kanyarodni a sorozat gyökereihez, így a játék egyszerre lesz imponáló az újoncoknak és a veteránoknak egyaránt.

Tavaly december elején végleg megválaszolta az autórajongó PS4-tulajok egyik nagy kérdését a Sony, amikor megerősítette, hogy a Gran Turismo 7 kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni, valamikor még az idén - legalábbis ha minden a tervek szerint halad. Mindenesetre a Polyphony Digital nem lazsál, és nemrég a fejlesztőcsapat elnöke egy interjú keretein belül mesélt a készülő játékukról.

Kazunori Yamauchi elárulta, hogy a széria következő része nagyban hasonlít a Gran Turismo Sportra, ugyanis a játékban visszaköszönnek majd például az esportra kihegyezett bajnokságok is, ugyanakkor a játékmenet leginkább az első négy epizódra emlékeztet. Sajnos pontos megjelenési dátummal továbbra sem tudott szolgálni az úriember.

16.
16.
Ooorky
#15: Jól van, befizettél egy körre, egyszer megcsúsztattad a hátulját és menő gyerek vagy a játékdobozoddal együtt.
Remélem így már fogsz tudni aludni XD
15.
15.
Zisten
#9: Húúú, de ismersz! :D Ja, mégse. :D LOL!
Azt azért remélem tudod, hogy versenypályán másképpen viselkedik egy utcai kocsi, mint közúton. Csak, hogy ne érjen meglepetés. :P
14.
14.
Ooorky
#12: Voltam hülye huszonéves aki három évig rótta ugyanazt az Isten háta mögötti utat munkába menet, meg jövet hóban, sárban, napsütésben, jégesőben...
Eleinte 45 perc volt az út, végefele néha 20 :-)
Mondjuk szerencsém is volt, csak egyszer lépett ki elém szarvas, de előtte rossz érzésem támadt és csak 70-nel mentem, pont ki tudtam kerülni ahogy visszahőkölt.


De meg is válaszoltad az előző hsz-ben, vannak bitang valódi szimek az olyan szörnyek minden rezdülését lehet érezni, mint egy rommátuningolt R34-es. Mondjuk abban még csak anyósülésben ülésben (bal oldalon), de ott is befosós volt mikor megindult a 800 ló...


#10: ő állította be, mint ultimétely szim, ilyen szempontból fostaliga, de mint játék szeretem a Forzákat, zsibbadt aggyal tök jól elvagyok velük.
13.
13.
godach
#11: Relatív a bénaság. Nekem pl a full szimulátorokhoz inkább időm, huzalmam és energiám nincs. Bízom magamban annyira, hogy bele tudnék tanulni csak nincs meg a húzóerő.
Többször olvastam már, hogy aki nem (bírja a szimulátorokat) elkönyveli magát bénának, pedig nem vagytok/unk azok. Egyszerűen nem mi vagyunk a célközönsége ennek.
12.
12.
delphijos
#9: Ez ugyanúgy rossz duma a “másik irányba”. Azért mert vezetsz autót, meg ne magyarázd már hogy tudod hogy reagál mondjuk egy rally auto egy erdei versenyen full sárban....
11.
11.
delphijos
#10: Na igen, ez az amit én se értek. Vannak bitang valódi szim-ek, akinek ez fontos, nyomhatja azokkal. Én béna vagyok, és türelmem sincs valami profi címhez, nekem meg jó hogy van ilyen is.
10.
10.
Obi Wan Kenobi
#7: Miért kell amúgy fostaligázni őket? Csak mert árkádok?
9.
9.
Ooorky
#8: Ez de rossz duma :D
Autót se vezettél még életedben ha ilyeneket írsz XD
8.
8.
Zisten
#7: Nekem meg Platine lett. ;)
91 online győzelem, pole pozícíók, LvL50 minden.

Szerintem amikor egy versenypályára való vezetére Gran Turismoban készülsz fel és a versenypályán is pont ugyanúgy vezetsz, mint a GT-ben akkor, nem állja meg a helyét az, hogy a fizika rossz. Pláne, hogy az a versenypálya Nordschleife. ;)
7.
7.
Ooorky
#5: Nálam GTS volt az egyik ok volt amiért PS4-et vettem.

10 órám sincs benne, miközben Dirt Rally 2-be belepakoltam 170-et.
Mert egy fostalicska árkád fos.
Számomra főleg a R34-es Skyline volt szörnyű, szarrá tuningolva semmilyen szinten nem hozza azt a szörnyeteget ami a valóságban.
Még a Forza is odaveri fizikában, pedig az is egy árkád fostaliga, de ott legalább a hangok rendben van.
6.
6.
Zisten
Egyik oldalon olvastam, hogy "reméljük belekerül a GT7-be végre az idővisszatekerés funkció". :D :D :D :D :D
Jézusom!
Az az "újítás" az autós játékok szégyene.
Remélem soha nem látom sehol! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...