Hitman 3 - ez vár ránk februárban

  • Írta: szlav
  • 2021. február 5.
  • Letöltés
Link másolása
Az IO Interactive csapata nem húzta az időt, máris felvázolták, hogy miféle újdonságokra számíthatnak februárban a Hitman 3 játékosai. Lesz okunk ismét ellátogatni a már jól ismert helyszínekre.

A Hitman 3 fejlesztői már jó előre kijelentették, hogy a megjelenés után is rengeteg újdonságra számíthatnak az önjelölt bérgyilkosok, a most közzétett roadmap pedig arról árulkodik, hogy a dánok betartják a szavukat. Ez a hónap az Escalation módosított küldetéseiről szól majd, amelyek egyedi változtatásokkal és speciális kritériumokkal teszik trükkösebbé a sztorikampány során megismert missziókat.

Az első ilyen küldetés már élesedett is, így van okunk visszalátogatni a Thornbridge Manorba, hogy ezúttal az egész családot eltegyük láb alól, de minden gyilkosságot balesetnek álcázva. A későbbiekben is ehhez hasonló missziókra számíthatunk majd, melyek során a Deluxe Edition tulajdonosai beszerezhetnek majd egy-két új álcát vagy eszközt is. A hónap végén megérkezik az első Elusive Target is, a Featured Contracts szekciójában pedig találkozhatunk majd olyan küldetésekkel, melyeket a MinnMax vagy a KindaFunny csapata tervezett nekünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...