Már készül a Factorio első nagyobb kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 7.
  • Letöltés
Link másolása
Miután a fejlesztők befejezettnek tekintik az alapjátékot, ráálltak a Factorio első nagyobb kiegészítőjének fejlesztésére. Egyhamar persze ez sem készül el, 2022-nél hamarabb ne is számítsunk rá!

A Factorio 2020 augusztusában, közel kilenc év fejlesztés után kapta meg az 1.0-s verziószámot, ez idő alatt pedig nem kevés időt töltött el a Steam Early Access-szekciójában. Sokat böjtöltek hát érte a játékosok, de megérte a várakozás, hiszen a Factorio kifejezetten jó értékeléseket kapott.

A mára 2,5 millió eladásnál járó játékot fejlesztő Wube Software csapata nemrég közzétett egy blogposztot, amelyben a jövőt érintő terveikről értekeznek: eszerint a nemrég kiadott 1.1-es frissítéssel befejezettnek tekintik az alapprogramot, és bár számíthatunk még hibajavításokra és finomhangolásokra, a csapat átállt az első nagyobb kiegészítőcsomag fejlesztésére.

Részleteket erről még nem árultak el, csak annyit, hogy elég jelentős lesz ahhoz, hogy odafigyeljünk rá, és hogy a fejlesztése legalább egy évet vesz majd igénybe - ez azt jelenti, hogy 2022-nél előbb ne is számítsunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...