Factorio PC

Gyárépítő menedzsment játék túlélő elemekkel. a Wube Software játékában csak a képzeletünk, no meg a ránk leselkedő rovarszerű lények állnak útjába annak, hogy kiépítsük álmaink infrastruktúráját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!

Már készül a Factorio első nagyobb kiegészítője

Miután a fejlesztők befejezettnek tekintik az alapjátékot, ráálltak a Factorio első nagyobb kiegészítőjének fejlesztésére. Egyhamar persze ez sem készül el, 2022-nél hamarabb ne is számítsunk rá!

Megjelent a Factorio

Nyolcévnyi fejlesztés után végre elérte az 1.0-t a Wube Software gyármenedzselő játéka. Noha a fejlesztői támogatásnak ezzel természetesen messze nincs vége, mégis üdvös látni, hogy a Factorio túllép az early accessen.

Hamarabb érkezik a Factorio végleges kiadása

A Wube Software bejelentette, hogy a tervezettnél már hetekkel korábban kiadják a Factorio végleges változatát. Nem rossz hír ez egy olyan címnél, amely négy éve élvezi az Early Access vendégszeretetét!

G2A: lopott kulcsokat értékesítettek nálunk

A G2A és a játékfejlesztők viszonya nem épp felhőtlen. A digitális piacteret többször gyanúsították már azzal, hogy lopott játékkulcsok cserélnek ott gazdát, a fenntartó azonban ezt tagadta. Mostanáig, ugyanis a saját vizsgálatuk is erre jutott.

Napra pontos dátumot kapott a Factorio

A Factorio hetedik éve készül már, a korai hozzáférésű változata pedig kifejezetten népszerű lett. A fejlesztők úgy voltak vele, addig dolgoznak a játékon, amíg az "el nem készül", de most belátták, talán érdemes lenne továbblépniük.

Megjelenik a Factorio - áremelkedésre számíthatunk

A 2014 óta alfában, majd Early Accessben tengődő gyárépítős játék készül a teljes értékű megjelenésre. Nagyjából két hetünk van rá, hogy a jelenlegi 20 dolláros áron szerezzük be a programot, ugyanis hamarosan jelentős drágulás várható.