Készül valamire a Halo: The Master Chief Collection

  • Írta: szlav
  • 2021. február 8.
  • Teaser
Link másolása
Tartalom szempontjából már kiteljesedett a PC-s Halo: The Master Chief Collection, de a 343 Industriesnak még vannak tervei a hat játékot felölelő csomaggal. Elképzelhető, hogy John-117 új platformokat hódíthat meg.

A 343 Industries kitett magáért tavaly, az év végére elhozták PC-re a Halo-sorozat összes fősodros epizódját (a Halo 5: Guardians kivételével). Ezzel tartalmi szempontból kiteljesedett a The Master Chief Collection, de úgy tűnik, hogy itt még nem értek véget a munkálatok. A stúdió a heti helyzetjelentésében bejelentette, hogy hamarosan újabb flighting (bétateszt) veszi kezdetét, melynek eredményeképp "egy új helyen, másféleképp" is átélhetjük majd Master Chief kalandjait.

Egyelőre nem lehetünk biztosak abban, hogy pontosan mit is jelent ez, de valószínű, hogy a spártaiak nem a Sony vagy a Nintendo konzoljait vették célba. A steames sikerek után elképzelhetőnek tűnik, hogy ezzel akár az Epic Games Store-ra is ellátogathat a kollekció - elvégre a State of Decay 2 nemrégiben már meglépte ezt. Ennél is valószínűbb viszont az, hogy a 343 csapata a felhős változattal kísérletezik, amely az xCloud rendszerének hála a PC mellett mobilon is játszhatóvá tenné a szériát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...