Újabb platformokat hódít meg a Crash Bandicoot 4

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan a next-gen konzolokra és Nintendo Switchre is ellátogat a Crash Bandicoot 4: It's About Time, valamivel később pedig a PC-sek is rávethetik magukat a sorozat legújabb részére.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time eredetileg PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, az Activision azonban bejelentette, hogy hamarosan újabb platformokon válik elérhetővé a játék: március 12-én érkezik a PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre szánt kiadás, valamivel később pedig - de még az idén - befut a PC-s port is. (Utóbbit a Battle.netre várhatjuk.)

A next-gen változatok 4K-ban, 60 fps mellett pörögnek majd - az Xbox Series S esetében ez értelemszerűen felskálázott felbontást jelent. Ezenkívül gyorsabb töltési időknek és 3D audiónak örülhetünk, amit PlayStation 5-ön a DualSense képességeinek kiaknázása egészít ki. A PS5-ös és Xbox Series-változatok 60 dollárt kóstálnak, de ingyenesen frissíthetünk rájuk, ha rendelkezünk a PS4-es vagy az Xbox One-os játékokkal. Ezzel szemben a switches portról nem sok minden derült ki, csak az, hogy ezért - a PC-s változattal együtt - 40 dollárt kérnek majd.

6.
6.
markoci555
#2: ja tényleg, Starcraft, Warcraft, Diablo sincs pc-re, milyen kár...
5.
5.
Gerzson95
Autós crashet a pc-s népnek!
4.
4.
Khaszás
Szuper! Viszont a Crash Team Racing meg el lett felejtve?.....
3.
3.
#2: Én azt tudom, hogy nekem a Dió 3 ott van, meg a Destiny 2-t ott adogatták és akkor azon néztem meg. Amúgy semmi olyan játékot nem kínál ez a kiadó, hogy bármikor fel legyen telepítve a kliens. De amúgy tanusíthatom, hogy PC verziók vannak ott is...
2.
2.
crytek
Battle.net. lol tehát akkor mégse jön pc-re :(
1.
1.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy létezik egy ilyen, hogy Battle.net.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...