Hamarosan Steamre költözik a Forza Horizon 4

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy hamarosan a Steam kínálatában is elérhető lesz a Forza Horizon 4. Habár a játék támogatja majd a keresztplatformos játékot, a mentéseinket nem mozgathatjuk az egyes változatok között.

Újabb Microsoft-játék költözik rövidesen a Steam kínálatába, a Forza Horizon 4 az autóversenyzős széria első képviselőjeként lesz elérhető a Valve boltjában március 9-től. 

A steames kiadás támogatja a keresztplatformos játékot, vagyis a Valve-hívők együtt versenyezhetnek majd a Microsoft Store-os, az xboxos és a mobilos változattal játszókkal, ezenkívül az anyag ugyanolyan támogatást élvez, mint a többi átirat, a Hot Wheels Legends autócsomagot is meg fogja kapni például.

A steames játék egyedüli hátránya, hogy a mentéseinket nem tölthetjük majd át bele, és az ott szerzett eredményeinket sem mozgathatjuk át a további kiadásokba.

5.
5.
crytek
#4: Ultimate upgrade pakk 60%-a minden csak nem brutál :) Majd amikor kivezetik a storeból lehet ez is kap 75-80-90% mint pl a FM6 nál is.
4.
4.
delphijos
#3: Volt már brutál DLC leárazás. Be is húztam őket. A sziget, meg a Lego város is elég jó lett.
3.
3.
crytek
Legdrágább? Már 30 euro alatt be lehet szerezni (31ért már a legos dlcvel) Ez már régi szar lassan leszedik a storeból.Ezt várom már akkor a fullos dlc csomag kap majd fasza leárazást ahogy a többi résznél aztán akkor majd lehet megvenni.
2.
2.
GAMEROD
Mert mi a gond a mentéssel? Megengedi magának valaki hogy az egyik legdrágább játék meglegyen store-on és steamen is?
1.
1.
markoci555
Sea of Thieves-nél megcsinálták, itt miért nem lehet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...