Bemutatkozik a Worms: Open Warfare 2

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bejelentették a PSP-re és Nintendo DS-re készülő Worms: Open Warfare 2-t, mely várhatóan éppen annyira sikeres lesz, mint elődei.
Hivatalosan is bejelentették a PSP-re és Nintendo DS-re készülő Worms: Open Warfare 2-t, mely várhatóan éppen annyira sikeres lesz, mint elődei.

 

A folytatás a klasszikus Deathmatch mód mellett egy raklapnyi új egy- és többjátékos móddal várja a sorozat rajongóit: érkezik a Rope Race (sejtjük, miről van szó... :)), a Fort, a Puzzle és a Campaign. Természetesen új fegyverek terén sem panaszkodhatunk a második részre, miután az 11 friss darabbal bővíti az eredeti játék mordálypalettáját. A bemutatkozó Bunker Buster és a Buffalo of Lies mellett természetesen visszatérnek a klasszikusok is úgy, mint a Super Sheep vagy a Holy Hand Grenade.



Az online játék mellett fontos szerepet kap az új részben a játék átalakíthatóságának mivolta. Szerkeszthetjük majd térképeinket, zászlóinkat, sírköveinket, győzelmi táncainkat és persze kedvenc kukacainkat - természetesen azután, hogy végigjátszottuk a második világháborúban, az űrben és a Karib-tengeren játszódó pályákat. A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.
9.
9.
atomkacsa
áhhhh: hallod sztem kurva jónak néz ki ez a gém, amugy az előző kommentemtöl függetlenül én is szeretem a 2 és a 3d-s wormsokat, DE MEGNÉZNÉM BAZDMEG H TURN TIMEN BELÜL HOGY IRÁNYÍTANÁL PSP-N EGY 3D-S WORMST!!!!!! GONDOLKODJÁ MÁ EGY KICSIT IELŐTT ILYEN FASZSÁOKAT ÍRSZ!!! SZTED EGY GOMBOSTŰFEJNYI JOYYAL LEHETNE NORMÁLISAN CÉLOZNI? MERT SZTEM NEM!!!! nem mintha ettől függetlenül nem akarnék psp-t de ez most mind1
8.
8.
atomkacsa
nem értem megint mi bajotok wan a 3d-s Wormsokkal én pl. sokkal jobban elvoltam a mayhemmel meg a 3d-vel mint az armageddonnal vagy a 2-vel. az igaz, h a forts ótvarszar, de a 3d-t meg a mayhemet biztos megint ugy szidjátok h a borítóját se láttátok még.

amúgy a Worms Open Warfare 2 ha valakit érdekel, PSP-re és DS-re 2007 augusztus 6-án jelenik meg. (legalábbis amcsiban magyarba nem tom.)
7.
7.
Fight!
jaja Egyet értek! Nekem nagyon a worms armageddon teszett a 3D-s az .... volt :D
6.
6.
fojesz, az biztos.. a 2D-s worms-öt kéne "újjá" fejleszteni, tuti siker lenne..
5.
5.
fojesz
A Worms addig volt igazán jó, míg 3D-s nem lett...
4.
4.
fojesz
Biztosan nem. Az előző rész is kézikonzol-exkluzív volt. Persze egy későbbi port elképzelhető.
3.
3.
Fight!
Nem azért de sztem PS2-re is megjelenik de nem vagyok benne biztos utánna nézek! Szerintetek megjelenik rá?
2.
2.
WWP2 feltúrbózott graffal és optimalizáltsággal.. na ez kéne de nagyon..

És hol marad a Shoppa vagy a WxW ??!! Enélkül mit sem ér az egész!
1.
1.
logoffmeister
PC-re adhatnának ki már egy újabb Wormst! Az lenne a nagy pláne! Ha 2D, jó, mert már kicsit régi a WWP meg fagyogat is, ha meg 3D, az is jó, nekem azok a részek is bejöttek. Főleg a 4-es, azzal a 2D-3D keveréssel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...