Worms: Open Warfare 2

Folytatódik a kézikonzol-exkluzív Worms: Open Warfare. A második rész 2007. nyarán jelenik meg PSP-re és DS-re.
Típus: Akció, Worms

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.

Végre iPhone-ra is elérhető a Worms

Sok régi nagy klasszikus jelent már meg iPhone-ra, ám a Worms-t mindig is hiányoltuk a felhozatalból. Nos, így váljon valóra minden kívánságunk!

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Worms: Open Warfare 2

Nem hiszem hogy létezik olyan ember a földön, aki legalább ne hallott volna a Wormsról. Viszont azt már kevesebben tudják szerintem, hogy a játék először 1983-ban jelent meg mégpedig C64-re, az EA gondozásában. Később 1995-ben, mikor az Amiga sajnos már a haldoklás útjára tért, a legendás Team17 (Alien Breed, Project-X) újraálmodta ezt a remek kis stuffot és olyan designal és hangulattal ruházta fel, ami elég volt ahhoz, hogy legendává váljék. Azóta is rengeteg bőrt lehúztak már róla, megjelent 3D-ben is kisebb nagyobb sikerrel, de rá kellett jönniük a srácoknak a 17-es csapatnál, hogy bizony a jó öreg 2D-s látványvilágot nem lehet felülmúlni. Éppen ezért adták ki tavaly PSP-re és Nintendo DS-re a Worms Open Warfare első részét. A siker egyértelmű volt, hiszen igazából az ilyen kis cuki játékokra találták ki a kézi konzolokat. Nem is csoda, hogy nemrég megjelent a második rész.

A heti játékmegjelenések

A héten leginkább PC-fronton várható komolyabb invázió, viszont nem érdemes elmenni szó nélkül a többi platform mellett sem, hiszen a felhozatal másutt is remek.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Bemutatkozik a Worms: Open Warfare 2

Hivatalosan is bejelentették a PSP-re és Nintendo DS-re készülő Worms: Open Warfare 2-t, mely várhatóan éppen annyira sikeres lesz, mint elődei.

Új Worms-játék van készülőben

Mindenki kedvenc Worms-sorozata folytatódik! Az örömhír egyetlen szépséghibája, hogy az új rész kizárólag kézikonzolokra, vagyis PSP-re és Nintendo DS-re készül.