Disciples: Liberation - új dark fantasy a láthatáron

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy igencsak tartalmasnak ígérkező dark fantasy szerepjátékról, a Disciples: Liberationről rántotta most le a leplet a Frima Studio és a Kalypso Media, aminek a bejelentése mellé egy trailerrel is készültek.

Habár pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem kapott, a Frima Studio és a Kalypso Media az idei évre ígéri a Disciples: Liberation megjelenését, ami egy körökre osztott harcokkal operáló, sötét hangulatú RPG lesz. A bejelentés mellé egy kedvcsináló trailer is érkezett:

A fejlesztők ígérete szerint a Disciples: Liberation egy kimondottan tartalmas játék lesz, ugyanis a játék 270 küldetéssel és öt egyedi befejezéssel várja majd a kalandozni vágyó játékosokat. Utunk során pedig több frakcióhoz csatlakozhatunk, és saját bázist is építhetünk, ahol seregeket toborozva az említett körökre osztott csaták keretein belül háborúzhatunk.

 
A Disciples: Liberation PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik majd.
4.
4.
VampireKain
Én nagyon várok egy új Dsiciples-t, de a képek alapján eléggé aggódom a harcrendszer miatt, remélhetőleg eléggé távol fog állni a 3. rész megoldásától..
3.
3.
iNKARNATE
Mondjuk a korábbi Disciples-játékok inkább Age of Wonders, meg Heroes-szerűek voltak, a képek alapján speciel ez valahol egy RPG és aközött lehet.
2.
2.
A képek alapján nekem eddig bejön. Az ilyen játékokat nagyon kemény úgy játszani, ha rádugjuk a képet egy nagy 4K TV-re. Nekem csak egy csiribiri fullhd TV-m van, de elcipeltem a gőzgépet ismerőshöz, ahol nagy kanyi TV van. Bedugás és kockulás. Direkt ilyeneket nyomtam be, mint Wolcen, C&C Remaster, Original Sin meg Original Sin 2 és DA Origins Originen Original verzióban, szóval csupa olyan cuccot (meg az Ori-t), ahol hasznát vehetem a nagy felbontásnak és képernyőnek.

Azt tudom, hogy nagyon komolyan láttam a szememmel a hasznát és egy ilyen izometrikus cuccnál, ahol kicsik a faszik a képen, de jól ki vannak dolgozva, abszolút a legjobb játékélmény lehet így játszani egy hasonló játékot. Ha összekotor magának az ember egy ilyen helyszínt és rádug még egy bluetoothos 2.1 hagfalat is (ott nem vót lehetőség), akkor az átteszi egy másik szintre Mortált és a Forzát - is meg mindent is - de valóban van bizonyos játékokban totálisan gyakorlati haszna is, nem csak az eye candy.

Ebben az új Disciples: Liberation-játékban egyelőre kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetőségeink lesznek a kamerát beállítani, hogy ennyire bokatörőre tesszelálták a macskakövet benne?
1.
1.
godach
Affene...
Most kezdtem neki a Baldur's Gate első részének és emlékszem hogy a szerepjátékos haverok mikkel játszottak. Icewind Dale és Neverwinter Nights. Volt viszont egy negyedik, aminek az istenért nem ugrott be a neve, de hát persze, hogy a Disciples volt az :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...