Disciples: Liberation PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Tartalmas körökre osztott dark fantasy játékkal jelentkezett a Kalypso Media.
1638219180

Disciples: Liberation teszt

A Disciples szerepjáték-stratégia formában tér vissza, és számos friss mechanikával próbálja meg berántani a műfajt kedvelőket - mindezt pedig egészen jól csinálja! A modern Disciples II-élményt hajtók viszont csalódni fognak.
1634537340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.
1632556800

Disciples: Liberation - bemutatkoznak a társak

Nevendaar földjének felszabadítása nem lesz egyszerű feladat, szerencsére azonban nem kell egyedül csinálnunk. A Disciples: Liberationben társakat is fogadhatunk, ők mutatkoznak most be.
1629050400

Októberi megjelenést kapott a Disciples: Liberation

A Disciples: Liberationben egy sötét fantasy világban kell helytállnunk: körökre osztott harcokban és különböző frakciók között egyensúlyozva. Most napra pontos dátumot kaptunk a megjelenéséhez.
1623488400

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.
1613062800

Disciples: Liberation - új dark fantasy a láthatáron

Egy igencsak tartalmasnak ígérkező dark fantasy szerepjátékról, a Disciples: Liberationről rántotta most le a leplet a Frima Studio és a Kalypso Media, aminek a bejelentése mellé egy trailerrel is készültek.