Ingyenes az Assassin's Creed Chronicles: China

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 12.
  • Akció
Link másolása
A kínai újév alkalmából most ingyenesen tölthetitek le az Assassin's Creed Chronicles: China PC-s változatát - a játék bezsebeléséhez mindössze egy Ubisoft Connect-fiókra lesz szükségetek.

Úgy tűnik, rendszeres akcióvá válik, hogy a kínai újév apropóján ingyenessé teszi a Ubisoft a PC-s Assassin's Creed Chronicles: Chinát, de ha a korábbi években lemaradtatok volna róla, most itt a remek lehetőség, hogy pótoljátok: ehhez el kell battyognotok erre az oldalra egy Ubisoft Connect-fiók társaságában, majd egy gombnyomással hozzáadni a játékot a könyvtáratokhoz - a lehetőség február 16-án, 17 óráig él.

A Ubisoft még 2015-ben indította útjára az Assassin's Creed Chronicles-trilógiát, amely három olyan korba és környékre vitte el a sorozatot, amelyeknek a kiadó nem akart teljes értékű játékot szentelni. A tizenhatodik századi Kínában, a tizenkilencedik századi Indiában és a huszadik századi Oroszországban játszódó mellékágak a megjelenésüket és a játékmenetüket tekintve is elütöttek a fősodortól - az Assassin's Creed Chronicles: China a nyitánya volt ennek a sorozatnak.

1.
1.
TheButcher_HUN
Bezsebelve:) Ingyen játéknak ne nézd a fogát :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...