Egyelőre nincs tervben a Halo Wars 3

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 12.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan négyéves lesz a Halo Wars 2, azonban az évfordulóra sajnos nem készülnek semmiféle bejelentenivalóval a fejlesztők, így aki egy folytatásban, vagy egy esetleges steames kiadásban reménykedett, az most csalódott marad.

Holnaphoz egy hétre tölti be a negyedik életévét a Halo Wars 2, aminek kapcsán az RTS-rajongók titokban reménykedhettek valamiféle bejelentésben - a 343 Industries viszont nemrég eloszlatta ezeket a gondolatokat.

"Jelenleg nem tervezünk semmit sem a Halo Wars 2-vel kapcsolatban; se új részt, se új tartalmakat, se új platformok meghódítását, de még csak balanszjavításokat sem. Természetesen azért folyamatosan figyeljük majd a játékot, hogy minden úgy működik benne, ahogy az elvárható" - mondta John Junyszek, a 343 Industries közösségi menedzsere.

Habár a "jelenleg" szó bizakodásra adhat okot Junyszek mondókájában, azért a közeljövőben még ne számítsunk a stratégiai játék steames debütálására vagy éppenséggel egy következő epizódra.

4.
4.
Anti4730
#3: ez a jatek kontrolerrel pont olyan gyorsan iranyithato mint eger billentyuzettel
3.
3.
delphijos
Nekem nagyon hiányzik hogy nincs egér + billentyűzet support box-on. Pont egy belsős címnél.
2.
2.
tyber16
#1: Egyetértek én is nagyon szeretem mind a két részét. Egy 3. rész pedig még ütősebb lehetne mert kihasználhatnák a series x erejét szóval egy nagyon durva látvánnyal és sok egységgel megpakolt játék szerintem jó húzócím is lehetne.
1.
1.
Anti4730
Imadom en a masodik reszet, szerintem profin meg van csinalva, egyszeru es latvanyos, fasza csatakat lehet nyomatni multiban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...