Launch traileren a switches Super Mario 3D World

  • Írta: gorien
  • 2021. február 13.
  • Videó
Link másolása
Itt az ideje, hogy felújított köntösben induljunk a Sprixie Kingdom megmentésére Mario és barátai oldalán! A Super Mario 3D World némileg feljavított változata mellett Bowser haragját is félhetjük a Nintendo Switchen.

Az eredetileg 2013-ban Wii U-ra megjelent Super Mario 3D Worldöt a Super Mario-franchise 35. születésnapja alkalmából vette elő a Nintendo, hogy némileg felfrissítve a Switchre is elhozza. A játék tegnap menetrendszerűen meg is jelent, a Bowser's Fury kiegészítőt is tartalmazza, és ezt egy launch trailer is kísérte.

A Super Mario 3D Worldben Mario, Luigi, Peach hercegnő és Toad azért indul útnak, hogy megmentsék a Sprixie Kingdomot és annak hercegnőjét, míg a Bowser's Furyban Bowser Jr.-ral fog össze Mario. Hogy min változtattak az újrázott kiadásban, azt nemrég foglalták össze a fejlesztők.

33.
33.
Ooorky
#32: Jó, hogy mondod, másfél éve nyúzom az LA Noire-t, de mindig elfelejtkezek róla, lassan be kellene fejezni :D
31.
31.
Ooorky
#30: Ventit kellett cserélni, így raktak bele gyárit ingyen, otthon maximum vmilyen aliexpress-es csoda mehetett volna bele.

Most pl. Asus notebook-ba egy tetves SSD-t nem rakhatok garancia elvesztése nélkül, nem fogok 400k-t kockáztatni egy takarításért, inkább kifizetem évente azt a pár ezer ft-ot a szerviznek.
30.
30.
#28: Switch-et te is megszereled, csak kell hozzá egy csavarhúzó, vagy esetleg egy kis izé fogó. Jó, mondjuk, ha forgácsműhelyben, vagy téglagyárban dolgozol és ott tolod neki, akkor bele tud menni minden, nyilván, de ott a kétkazettás rádiósmagnó is meg bármi IS fullra megy. De ha te szétcsavarod és kitisztítod, akkor nem kell érte sem gariban vigyorogni, sem egy zsák pénzt kiadni. Tedd meg ezt 1 évente és nem lesz ilyen gondod hogy pont a portól fosik be a Switch. Én használt Wii U-t vettem, nem tudok dátumot és előéletet sem, de az látszik rajta, hogy nem lett szétkúrva egy csavar sem rajta és ez simán azt is jelentheti, hogy nem lett még egyszer sem kitakarítva. Úgyhogy érik neki egy kis szerelés-day és nagyon durván igényesen, kvázi kompletten újjá lehet varázsolni a konzolokat otthon. Bármilyen, sötétben világító radioaktív löttybe bele lehet mártogatni a full tech pornó meztelen alkatrészeiket és ráspollyal minden csücsköt kitakarítani olyan igényesen, mint az elefánt a porcelánboltban.

Az éves takarítást egyébként nem úgy értem, hogy mindig mindent az utolsó csavarig szét kell bombázni és megtörölni, mert van olyan szitu, hogy ez indokolatlan és a levegőspré is segít pár porszemen vagy szöszön. Persze a cuccok jó ideig jól működnek akkor is, ha porosak, de ha én kinevezek valamit saját gépnek, azt szoktam takarítani időnként.
28.
28.
Ooorky
#26: Ritkán, de előfordul hűtésprobléma, ismerős munka közben használta visított egy idő után mint állat, a ventilátor környéke tele volt finom kis szürke porral, valszeg a belseje is. Mákja volt, garanciában kicserélték :D
26.
26.
#25: Amennyire én tudom a Switch-nek nincs baj a hűtésével és nem hajlamos belül koszolódni sem. Jack csatlakozó, USB csatlakozó tud rajra cseréssé válni, vagy forrasztás miatt beszarni, de ezek nem annyira jellemzőek, mint a Wish-es joycon-ok hibái. Hát meg persze, ha elég kretén vagy, akkor a dokkolóval lehet ledózerolni a gépet. Ahogy növekszik a N üzleti sikere a géppel és az újrahasznosított játékokkal, úgy növekszik a háttérben ez a botrány is. Garancián túl nem segítenek, garin belül meg nincs végleges megoldás semmire. Szóval a gép egy tojás a joycon meg gyakori fogyóeszköz. Szerencse, hogy lehet kapni mindkettőt.
22.
22.
Ooorky
#21: Tudom,de éjszakás vagyok :-)
21.
21.
delphijos
#15: Nyugi, a szokásos 2 nap után kiosztok mindenkit reg.
16.
16.
Ooorky
#14: Jahh, anno a Gamecube egyetlen gyengéje a lemez kis kapacitása volt.
A videóchipjén alapult a későbbi Ati Radeon 9700-as amivel letarolták a piacot, nvidia évekig a nyomukba se ért.
14.
14.
DarkCrash
#8: Szerintem a Nintendonak felesleges az erős hardver. Anélkül is tud sikeres lenni. Lásd Wii, vagy Switch. Anno mikor bejött a Game Cube az is erős volt. Akkoriban egy Super Mario Sunshine meg Metroid Prime hogy nézett ki rajta. Na meg a Resi 4. Hiába volt Ps2 port közelébe nem volt a GC-s verziónak.
10.
10.
strike19
Nagyon jó játék.
Sajna nincs nekem Nintendo konzolon.
De az előbb kipróábltam Switch emulátorral és sokkal jobban fut mint a Wii U emulátoros régi változat.
Ha nem lennék ekkora Zsidó bizots vennék N konzolt.
9.
9.
Ooorky
#8: Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki inkább egy ~New 3DS XL méretű, passzív hűtéses kiadásnak örülne a legjobban, még a Lite is elég kényelmetlen tud lenni vonaton, buszon használva, főleg, hogy a ventilátor minden sz*rt beszív.
8.
8.
dvs00
#4: Luigi's Mansion 3-mat kifelejtetted, szerintem a NS egyik legbaszóbb címe. Van ebben még bővek kraft de szerintem egy korszerű hardverért kiált már nagyon, mert ez a gyenge cucc nem állapot, csak a házon belüli játékok futnak tökéletesen, a többi csak kompromisszumokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...