Közel 50 perces Nintendo Direct érkezik ma

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Jó ideje csendben csücsül a Nintendo a jövővel kapcsolatos tervein, de szerencsére ennek hamarosan vége, ugyanis ma este egy maratoni hosszúságú, nagyjából 50 perces Nintendo Directtel jelentkezik majd a cég.

Erősen indította 2021-et a Nintendo, hiszen kiadta a Super Mario 3D World + Bowser's Furyt, és ezután sem tervezi kiengedni a fékezőernyőket. Hogy pontosan mivel készül az év első felére és az azt követő időszakra a cég, az ma este kiderül a legújabb Nintendo Directből.

Ráadásul a februári esemény rekordhosszúságú lesz: nem kevesebb, mint 50 percig fog tartani az előadás. A műsor magyar idő szerint este tizenegykor kezdődik, amit alább élőben követhettek majd:


15.
15.
Ooorky
Akkor Július 16. Zelda Skyward Sword HD + Joycon kombó :D
Többi számomra mehh.
9.
9.
dvs00
#1: Youtube thumbnail-en ott írják hogy már meglévő játékokra helyezik a fókuszt az előadáson, tehát magyarán DLC-ket fognak bejelentgetni, habár én is várom, hogy a Zeldáról legyen valami meg egy következő Switch-only Mario Kart is kurvára kellene már.
7.
7.
#4: Azt nem fogják túltolni, mert szerintük is elég sok embert elriasztott a gyerekes grafika. Mondjuk nekem, speciel nincs külön bajom vele.
2.
2.
GemForge
1.
1.
Szuper, akkor be is jelenthetnék a Zelda 2-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...