Júniusban érkezik a Resident Evil 4: Wii Edisön

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo kiadásában június 29-én kerül boltokba a Resident Evil 4 Nintendo Wii-re tervezett konverziója, mely a címnek már a negyedik változata.
A Nintendo kiadásában június 29-én kerül boltokba a Resident Evil 4 Nintendo Wii-re tervezett konverziója, mely a címnek már a negyedik változata.
 


A GameCube-, PlayStation 2- és PC-játékok után ezúttal a Wii-s verzió van soron, mely az első két változaton alapszik. A kitűnő irányítással rendelkező Wii-s port tartalmazni fogja a 16:9-es képernyők támogatását, mely az előző verziókban nem szerepelt a Resident Evil 4 fícsörlistáján. További érdekesség, hogy szintén a Nintendo adja majd ki a Wii-exkluzív Umbrella Chronicles-t is, ám ennek megjelenési dátumát nem voltak hajlandóak elárulni a srácok.
7.
7.
Utys
Nem is azért mondtam a PS4-et, csak a példa kedvéért.



Tudom hogy a műanyag nem rozsdásodik, igen.
6.
6.
huszti
3: PS4 nem lesz, mert a Sony azt mondta, ez az utolsó gépe...Bár kitudja, mit hoz a next-gen:D
5.
5.
viperking
tudtommal a műanyag nem rozsdásodik... csak sárgul
4.
4.
Utys
Hammerite - csillog/villog és még a rozsda ellen is véd...
3.
3.
fojesz
Azt pletykálják, hogy még idén lesznek más színben, egyelőre viszont ez még nem hivatalos infó azt hiszem.
2.
2.
Utys
OFF: Nem értem, hogy az X360-at, meg a PS3-at amit már bárki vehet, legalábbis a lehetőség megvan rá, miért hívják next-gennek? Elvégre ezek már vannak, szóval inkább current-gen. Nextgen lesz majd a PS4, köv Xbox, stb. Nem?
1.
1.
Hycker
egyre jobban foglalkoztat hogy veszek egy wii-t ökörködni a PC mellé, a nextgen (márha a wii-t lehet nextgennek nevezni) konzolok között ez a legjobban leoltó cucc, iszonyat játékélményt adhat :) Szivesen kiprobálnék egyet mielött megveszem, kinek van? megyek gémelni :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...