Tovább késik a New World, az Amazon MMO-ja

  • Írta: szlav
  • 2021. február 17.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig nem büszkélkedhet túlságosan rózsás rezümével az Amazon Game Studios, így igen sok múlik a New World fogadtatásán. A korábbi tervek szerint már idén tavasszal játszhattunk volna az MMORPG-vel, de a premier ismét el lett halasztva.

A koronavírus-járványnak köszönhetően és egyéb okokból kifolyólag már számos csúszást tudhat maga mögött az Amazon Game Studios nagyszabású online szerepjátéka, a New World. Habár a fejlesztés kissé döcögősnek tűnik, a többé-kevésbé rendszeres fejlesztői streameken jól látható, hogy Aeternum világa kezd határozott alakot ölteni, így nem is tűnt őrültségnek a tavaszi premierdátum. Az azonban nyilvánvaló, hogy az Amazon nem szeretné megismételni a Crucible bukását, így további félévnyi fejlesztési időt szánnak a projekt kikupálására.

A legutóbbi késleltetés óta a csapat finomított a kraftolási rendszeren és a harcok játékmenetén, kibővítették a térképet egy új régióval, elérhetővé tették a horgászást, és változatosabbá tették a küldetéseket, páncélokat és fegyvereket is. Könnyen meglehet tehát, hogy ez az újabb félév kell ahhoz, hogy a New World azt az élményt hozza, amellyel a veterán MMO-rajongók is elégedettek lehetnek.

A jelenlegi állás szerint tehát augusztus 31-én számíthatunk a premierre, amelyet júliusban egy zárt bétaperiódus előz majd meg. Az előrendelők számára elérhető tesztidőszak alatt megismerhetjük majd Ebonscale Reach magas szintű zónáját, az ötfős expedíciókat, illetve a 20 vs. 20-as Outpost Rush PvP-módját is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...