Marvel's Avengers - Hawkeye és a next-gen verzió

  • Írta: szlav
  • 2021. február 17.
  • Videó
Link másolása
Újabb War Table-adással jelentkezett a Crystal Dynamics csapata, melynek során megtudhattuk, hogy mit tartogat a szuperhősök jövője. Márciusban érkezik Hawkeye, vele pedig az újgenerációs konzolokra szánt frissítés is.

Habár a Marvel's Avengers óriási zuhanórepülésbe kezdett a megjelenése után, a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal látszólag mindent megtesz azért, hogy eleget tegyenek a korábbi ígéreteiknek. A hosszú évekig folyamatosan frissülő játék álmát valószínűleg elengedhetjük, de a történet egyelőre még tovább folytatódik, ezúttal Clint Barton, azaz Hawkeye főszereplésével.

Kate Bishop után első ránézésre nem tűnik túlságosan változatosnak egy újabb íjász debütálása, de a képességei terén Hawkeye egy teljesen egyedi kunsztokkal rendelkező hős lesz, aki a képregények Ronin-történetszálának köszönhetően a közelharcban is megállja a helyét. Erre szüksége is lesz, hiszen a jövő pusztaságában Hulk egyik legfélelmetesebb formája, Maestro uralkodik.

További jó hír, hogy hosszas várakozás után végre az Xbox Series X/S és PlayStation 5 tulajdonosai is megkapják az újgenerációs frissítéseket, természetesen további felár nélkül. Az eredmény pedig a magasabb framerate, a részletgazdagabb látvány, a gyorsabb töltési idők és az alaposabban rombolható környezet. A PS5-ös verzió esetében a játék kihasználja majd a DualSense kontroller haptikus visszajelzését és adaptív ravaszait is.

A Marvel's Avengers újgenerációs verziója és az Operation: Hawkeye - Future Imperfect március 18-án érkezik. További részletekért csekkoljátok le a War Table teljes adását:

8.
8.
50 ora korul van benne de mar semmi sem tud ravenni, hogy ujra feltegyem...
5.
5.
Macifasz
Hm...lehet visszarakom akkor, és első körben befejezem a fősztorit, ugyan is miután pár hónapja, egy fantasztikusan összerakott patchnek köszönhetően 24 órám ment a levesbe, elkezdtem ugyan elölről, de 10 óra után alábbhagyott a lelkesedésem. :-D
4.
4.
Blueberry
#2: Biztos az került olyan sokba,hogy “avengers” a neve
2.
2.
JohnSpartan
Múltkoriban láttam hogy mennyibe került a fejlesztése... hogy is fogalmazzam, ennyi pénzért valami írdatlan szar lett ez a játék. Már nem azért de pont egy olyan játékot aminek a filmeit keresztbe leszopták az emberek éveken keresztűl, konkrétan egy hulladékkal kiszurtàk a szemüket. Gratula a producereknek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...