Új Xbox headsetet villantott a Microsoft

  • Írta: szlav
  • 2021. február 17.
  • Hardver
Link másolása
Az Xbox Series X és S premierjekor ugyan nem érkezett új vezeték nélküli fejhallgató a Microsofttól, márciusban viszont behozzák a lemaradást. Bemutatkozott az új Xbox Wireless Headset.

Sokan el sem tudnánk képzelni a tökéletes játékélményt egy jó headset nélkül, függetlenül attól, hogy éppen melyik platformon hódolunk a szenvedélyünknek. Hiánypótló darab tehát a kimondottan Xbox-konzolok mellé tervezett, de PC-n vagy mobileszközökkel is használható új Xbox Wireless Headset, amelyet most leplezett le a Microsoft.

A zárt kialakítású, vezeték nélküli eszköz száz dollárért cserébe számos olyan fícsört ígér, amely elengedhetetlen a csapatos online játékhoz. A beépített mikrofon képes a beszédhang elkülönítésére és a háttérzaj kiszűrésére, ráadásul kapunk egy automatikus némítási funkciót is, amely aktív lehet, ha éppen nem beszélünk. A játék és a voice chat hangereje közti egyensúlyt egyébként az earcupok külső felének elforgatásával változtathatjuk. Az állítható EQ mellett a tökéletes térhangzásról a Windows Sonic, a Dolby Atmos és a DTS támogatása gondoskodik. A Microsoft ígéretei szerint egy töltéssel 15 órán át használhatjuk a fejhallgatót, de USB Type-C csatlakozással lehetőségünk lesz 30 perces gyorstöltésre is, amely 4 órányi játékidőre lesz elég.


Az Xbox Wireless Headset március 16-án kerül a boltokba.

7.
7.
axodox
Nekem volt PS4 fülesem, tök jó volt, kivéve mikor gari után pár héttel eltört ott ahol összehajtható. Nem vittem sehová, nem ültem rá, bár tény hogy a koponyaméretem relatív nagy és feszült rajta kicsit.
2.
2.
JohnSpartan
Soha többé nem veszek ilyen űber gagyi headset-eket! Fèl év és széthullik az összes ilyen hulladék füles... Csak is a cserélhető alkatrészes fejesek jöhetnek szóba. Bármi elbaszodik rajta, kicserélem 1 perc alatt és mint ha új lenne. Ezeket meg dugjàk fel oda ahova tudják!
1.
1.
delphijos
Azért az kicsit amatőr hogy az Xbox.com magyar oldalán ott virít a címoldalon a linkkel hogy “rendeld elő most” ami meg az USA oldalra visz, ahol ugye csak USA címre szállítanak. Na de korán van még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...