Baldur's Gate III - bemutatkozik a druida

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
Lezajlott a legutóbbi Panel from Hell-esemény, és vele együtt élesedett a negyedik nagyobb frissítés is a Baldur's Gate III-hoz, aminek a legérdekesebb újdonsága egyértelműen az új kaszt debütálása lett.

A Baldur's Gate III pár nappal ezelőtt megkapta a negyedik nagyobb volumenű frissítését, ami a beszédes Nature's Power néven látott napvilágot. Az update egy újabb választható kaszttal bővíti a korai hozzáférésében lévő RPG-t, méghozzá az alakváltó druidákkal:

A természetimádó druidák amellett, hogy borzzá, macskává, pókká, farkassá, hollóvá, farkassá, vagy esetleg medvévé tudnak átváltozni - attól függően, hogy az adott helyzetben mi a számukra a legmegfelelőbb -, még elementális varázslatokat is bevethetnek a harcok alatt.

A Patch 4: Nature's Power a druida kaszt mellett számos egyéb javítást és fejlesztést is magával hozott, méghozzá nem is keveset, a belga stúdió szerint a frissítés méretesebb lett, mint a korábbi három patch együttvéve.

Ha minden részletre kíváncsiak vagytok, és/vagy szívesen visszanéznétek a műsort, akkor azt az alábbi videó segítségével megtehetitek:

2.
2.
Amúgy van itt valaki, aki izibe tolja a bétát?
1.
1.
hedzsooo
Ugy dontottem, hogy ideje megtamogatnom oket, ugyhogy megvettem de meg varok a jatekkal, hogy 1 picit tovabb polirozzak ezutan az igen nagy 4. patch utan. :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...