Vulkan API-támogatást kapott a Portal 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
Közel egy évtizedre rá, hogy megjelent a Portal második része, ismét frissült a Valve egyik legnagyszerűbb játéka. A Left 4 Dead 2-höz hasonlóan a Portal 2 is - rengeteg hibajavítás mellett - a modern hardverekhez lett igazítva.

Mint az álmos medve a téliálomból, úgy ébredezik a Valve is, hiszen hosszú idő után tavaly végre ismét kiadott egy új játékot, azután pedig friss DLC-vel bővítette a Left 4 Dead 2-t. A csapat pedig nemrég egy új update-tel jelentkezett a Portal 2-höz, szóval nagyon úgy tűnik, hogy idén is folytatódik a megkezdett folyamat.

A sok apró bugfix mellett - aminek az oroszlánrésze a Linux-verzióra vonatkozik - talán a legfontosabb újdonság, hogy a játék most már támogatja a Vulkan API-t, így a megfelelő videokártya birtokában stabilabb framerate-nek örülhetünk.

Emellett még apró finomításokat is eszközöltek játékon, így például a dinamikus fények most már hiba nélkül táncolnak a portalgunon, valamint innentől már a játékosok steames avatárját is javított felbontásban jeleníti meg a játék.

A patch részletes leírását erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...