Sojourn is csatlakozik az Overwatch 2 hőseihez

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Hír
Link másolása
Nem hozott nagyobb Overwatch 2-bejelentést a BlizzConline, egy kapcsolódó panel jóvoltából azonban jó néhány részletet megtudhattunk a multiplayer lövölde következő fejezetéről.

Egy hosszabb kulisszák mögötti videót hozott a BlizzConline az Overwatch 2 kapcsán, amely révén számos részletet tudtunk meg a multiplayer lövöldéről.

Belekukkanthattunk például a játék két új pályájába, az új Push módot erősítő római, illetve a New York-i helyszínbe, valamint a PvE-szegmens ellenfelei is megmutatták magukat. Ez utóbbi az Overwatch 2 egyik legfontosabb tartalmi adaléka lesz, nem csoda tehát, hogy több ízben is visszatértek rá a fejlesztők: szó esett a küldetések felépítéséről, a sztoriról, a dinamikusan változó időjárásról és arról is, hogyan működik majd a hősök testreszabása ebben a részben.

Természetesen a PvP is ígér változásokat bőven, hiszen a hőseink már passzív képességekkel is rendelkeznek majd, de a frissített karaktermodellek mellett a régóta várt karakter, Sojourn érkezését is belengette a Blizzard:

Az Overwatch 2 PC-re és konzolokra készül, de megjelenési dátuma továbbra sincs - az biztos, hogy idén már nem játszhatunk vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...