Nem lesz idén Diablo IV vagy Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 2021. február 5.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a Blizzard legfrissebb híreit és bejelentéseit szállító BlizzConline, de aki arra számított, hogy a show során idei premierdátumot kaphat a Diablo IV vagy az Overwatch 2, az valószínűleg hoppon marad majd.

Egyelőre úgy tűnik, hogy friss megjelenések szempontjából nem készül túl acélos évre a Blizzard csapata. Az elmúlt évet záró üzleti jelentés során Dennis Durkin, az Activision Blizzard pénzügyi vezetője elárulta, hogy az idei premierek közt nem számíthatunk sem a Diablo IV-re, sem pedig az Overwatch 2-re, hiába láthattuk már ezeket a játékokat a 2019-es BlizzConon.

A Blizzard-ágon anyagi szempontból a World of Warcraft: Shadowlands hatalmas kezdeti lendületére támaszkodik a csapat (amelyet valószínűleg megsegít majd a sokat pletykált The Burning Crusade Classic is), illetve az olyan kisebb projektekre, mint a mobilos Diablo: Immortal. Ezen felül felpöröghetnek a remasterek, remake-ek is: gyakorlatilag nyílt titok, hogy a frissen beolvasztott Vicarious Visions a Diablo II remake-jén dolgozhat, az viszont egyelőre bizonytalan, hogy mikor láthatunk ebből kész játékot.

Természetesen ezen felül is érkezhetnek még meglepetések, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követnünk a február 19-én kezdődő BlizzConline-t, amely teljesen digitálisan, mindenki előtt ingyenesen elérhető streamsorozatként pótolja a tavaly ősszel elmaradt rendezvényt.

7.
7.
Hab
#6: Szerintem ne legyél ilyen optimista :D
6.
6.
DarkLord
50 éves leszek, mire kijön a Diablo 4... :D
5.
5.
Hab
Azért remélem valami gameplay videót láthatunk, vagy még leleplezetlen kasztot.
4.
4.
Onion
Diablo 4 érdekelt volna. De mindegy.
3.
3.
shooter1234
Régóta mutattak már az OW 2 -ből is gameplayt, minél többet várok rá, annál kevésbé érdekel.
2.
2.
delphijos
A Diablo: Immortal már mióta "készül" ? :D
1.
1.
elgeri
A Diablo IV-et sajnálom, de meg nem lepődtem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...