Aranylemezre került az It Takes Two

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 21.
  • Hír
Link másolása
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy márciusban valóban megjelenhet a Hazelight Studios legújabb játéka, az It Takes Two, ugyanis Josef Fares nemrég a Twitteren közölte a jó hírt, hogy megvan az aranylemez.

A jelek szerint jól haladnak a munkálatok a Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out alkotóinak legújabb játéka, az It Takes Two körül, hiszen a csapat rezidens író-rendezője, Josef Fares a héten jó hírrel jelentkezhetett: aranylemezre került a kooperatív kaland.

Az It Takes Two - ahogy az már a korábbi előzeteséből is kiderült - az A Way Out által kitaposott ösvényt követi: a szívszorító történet szerint egy kislány a szüleinek a válását próbálja feldolgozni a saját fantáziavilágának a segítségével, a játékmenet pedig a Hazelight előző játékaihoz hasonlóan erősen épít majd a két játékos közötti együttműködésre.

A fenti bejelentés alapján tehát egy lépéssel közelebb került a csapat ahhoz, hogy március 26-án valóban kiadhassa az It Takes Two-t PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...