It Takes Two PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új kooperatív kaland a Hazelighttól.

A Sony bejelentette a PlayStation Plus Extra és Premium júliusi játékait

Július 18-tól felfrissül a PlayStation Plus játékkatalógusa: lesz új játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már javában belecsaptunk a novemberbe, és ahogy az ilyenkor szokás, csak úgy záporoznak az ütős megjelenések! A hetet a God of War: Ragnarök és a Sonic Frontiers viszi majd, de mellettük is akadnak még igazi nyalánkságok.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Hamarosan Switchre is befuthat az It Takes Two

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor hamarosan Nintendo Switchre is ellátogathat a tavalyi év egyik legkiválóbb játéka, az It Takes Two.

It Takes Two - megvan a hétmillió eladott példány is

A Hazelight Studios újabb mérföldkövet ünnepelt meg az It Takes Two történetében. A kiváló kooperatív kalandjátékot már hétmilliónál is többen vitték haza.

Az Amazonnál landolt az It Takes Two-film, Dwayne Johnson lesz a producer

Alaposan meglódultak az It Takes Two filmváltozata körüli történések, hiszen kiderült, hogy végül az Amazon csapott le az adaptációra, a munkálatokban pedig Dwayne Johnson produkciós cége is közreműködik.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!