Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 22.
  • Pletyka
Link másolása
Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.

Hidetaka Miyazaki csapata továbbra is nagyon hallgat az Elden Ringgel kapcsolatban, de pár lelkes reddites rajongó kiszúrta a hivatalos weblapon, hogy felkerült az oldalra a játék PEGI korhatár-besorolása, ezért bizakodva úgy vélik, hogy hamarosan ismét hallunk majd az akció-RPG felől.

A 16-os karika egyébként önmagában még nem akkora újdonság, hiszen az korábban már látható volt a trailerben is, ugyanakkor a weboldalon eddig nem szerepelt, így akár biztató jelnek is tekinthető, hogy a kiadó nemrég frissítette a honlapot.

Ez a találgatás egyébként összecseng Jeff Grubb múltkori pletykájával, miszerint hamarosan újra láthatjuk mozgás közben az Elden Ringet.

5.
5.
Robilluma
#4: Kena a bejelentése óta semmit sem villantott. Értsd zéró infó róla, nemhogy látni belőle valamit. Egy hónap múlva kijönne így? Kizárt.
Nem tudom honnan kapták elő ezt a márciusi megjelenést, de hatalmas kamu.
4.
4.
manderel
#3: Így belegondolva, tényleg nem sok minden jön május előtt. Talán a Kena márciusban, azt elég nagy tábor várja. Az április meg valószínűleg a Returnalról fog szólni, de az iránt úgy tűnt, hogy kisebb az érdeklődés.
3.
3.
Robilluma
"hamarosan újra láthatjuk mozgás közben az Elden Ringet"
Az a baj h mozgás közben még egyszer sem láthattuk... Szép és jó dolgok a cinematic trailerek, de az nem a játék(menet).
Pár jólinformált pedzegette még a tavalyi év elején h 2020ban, kb ilyentájban meg is fog jelenni a game :D Ehhez képest 2021 február végén annak kell örülni h korhatár-besorolást talál vki vhol.
Nem vagyok türelmetlen, legyenek kész vele. Az se érdekel ha egy év múlva.
Viszont májusig kb semmi olyan game nem jön amit a nagytöbbség igazán várna, most ha kijött volna az Elden Ring hatalmasat kaszált volna (persze ha jó lesz a játék). A fél világ otthon ücsörög még a vírus miatt, mint a cukrot úgy vitték volna.
Na sebaj.
Év egyik legjobban várt játéka nálam is.
2.
2.
Én is ismerek olyat, aki ezt eléggé várja. De akkor már azt kívánom, hogy legyen jó a játék a saját kategóriájában, még akkor is, ha én nem kedvelem ezeket a From játékokat, vagy ezt a műfajt. Hasznom nem lenne belőle, ha rosszul sikerülne és tudok mással is játszani.
1.
1.
Marcus88
Jöhetne már valami előzetes róla,majdnem annyira várom mint az új GOW-t.
Remélem vissza térnek a DS vagy BB vonalhoz,mert a Sekiro nagyon más úton járt és kiváncsi leszek,hogy az open world mennyire fog neki jól állni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...