Frissítve: Három címet kapott a Pókember 3

  • Írta: szlav
  • 2021. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Régóta várunk már a Tom Holland-féle póktrilógia harmadik epizódjának pontos címére, ma viszont a vártnál többet kaptunk. A stáb tagjai három különböző címmel zavartak össze bennünket, de legalább megleshettünk egy-két képet a filmből.

Többször hallottuk már azt a pletykát, miszerint a legújabb Pókember-filmben Peter Parker a multiverzum végtelenjével tangózhat majd, a legújabb "bejelentések" alapján pedig egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg ezzel a zavaros történetszállal lesz dolgunk. A Spider-Man: Homecoming és a Spider-Man: Far From Home után várható volt, hogy a harmadik epizódnak is valamiféle köze lesz az otthonhoz, de a szereplőgárda bejelentései után mégsem lettünk sokkal okosabbak.

Először Tom Holland posztolta ki a harmadik rész címét Instagramra, amely szerint az E.T. felé kacsintgató Phone Home lehet a film alcíme. Erre hamar rákontrázott Jacob Batalon is, aki szerint Home-Wrecker néven kell majd keresnünk a következő epizódot. Végül Zendaya is csatlakozott a bulihoz: ő a Spider-Man: Home Slice vélhetően kamucímét dobta be a kalapba. Annyi baj legyen, legalább kaptunk néhány új képet a filmből!



A Spider-Man: Phone Home vagy Home-Wrecker vagy inkább Home Slice premierjére december 17-én számíthatunk.

Update: A korábbi bolondozás után a film valódi címét is felfedték az alábbi videóval. Érkezik a Spider-Man: No Way Home:

4.
4.
hedzsooo
A 3. resz cime Spider-Man: Homeboy lesz...
3.
3.
LGHDTV+
Home-wrecker lesz a far from home végéből kiindulva.
2.
2.
Zisten
Szerintem tuti az a megoldás, hogy együtt a stáb, így gyorsan leforgatnak egyszerre 3 részt, amik pár hónap eltéréssel jönnek. :) :) :)
1.
1.
Nate Hope
Az első kettő nagyon tetszett, így várom ezt is. A végső cím meg gondolom úgysem e közül a három közül fog kikerülni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...