Társasként tért vissza a Stardew Valley

  • Írta: szlav
  • 2021. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha több száz óra után ráuntatok a virtuális kertészkedésre, akkor van egy jó hírünk: a nappali asztalán is folytathatjátok a farmotok kicicomázását! Két év titkos fejlesztés után megjelent a Stardew Valley: The Board Game.

A Stardew Valley atyja, Eric "ConcernedApe" Barone és Cole Medeiros, a veterán társasjátékkészítő több mint két éven át dolgoztak titokban a Stardew Valley: The Board Game megalkotásán, most pedig végre elérkezett a nagy nap: egy videóelőzetes kíséretében lerántották a leplet az alkotásukról.

Az 1-4 főre szabott társas folyamatos kooperációt igényel a játékosaitól, akiknek a célja az lesz, hogy újjáépítsék Stardew Valley kultúrházát, és elhessegessék a Joja Corporationt. Mindezt ismerős módszerekkel, vagyis alapanyaggyűjtéssel, a farmunk kiépítésével, állatneveléssel, növénytermesztéssel kivitelezhetjük, de természetesen fontos lesz az is, hogy jóban legyünk a falu többi lakójával. Egy játék körülbelül 45 percet vesz majd igénybe játékosonként.

Ha titeket is érdekel a Stardew-társas, akkor ingyenesen lecsekkolhatjátok a szabálykönyvét. A játékot forgalmazó Stardew Valley Shop egyelőre sajnos kizárólag az Egyesült Államokba szállít, később azonban reméljük, hogy hozzánk is eljuthat majd ez a pofás kis csomag.

1.
1.
TDavid22
Sorry, hogy kötekszem, de azt írja hogy játékosonként 45 perc. Bár az igaz, hogy van egy családi szabály is de az már nem a teljes játék élményt nyújtja... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...