A nyolcvanas évek előtt tiszteleg a Narita Boy

  • Írta: gorien
  • 2021. február 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Narita Boy egy Tron-szerű történetben egy digitális királyságba vezet minket, amit csak a Techno-Kardot forgató, legendás hős menthet meg. A játék készítői minden fronton fejet hajtanak a nyolcvanas évek atmoszférája előtt.

A Studio Koba minden lehetséges módon alámerül a nyolcvanas években első játékával, a Narita Boyjal. Ebben a 2D-s side-scroller platformer-kalandjátékban egy digitális királyság megmentése a dolgunk: mivel a programozó nem képes megállítani az elvadult kódokat, a Techno-Kardot forgató hősre vár ez a nemes feladat.

Pixel-art grafika, neo-retro látvány és synthwave dallamok egészítik ki a Tronra hajazó alapfelütést, tehát a múltidézéssel biztosan nem lesz gond. A Narita Boy lankadatlan szörnyhordái ellen az ügyességünk mellett a Techno-Kard is hasznunkra lesz, ami a nevével ellentétben nem csupán kard, hiszen könnyűszerrel sörétes puskává vagy lézerágyúvá is alakítható.

A Narita Boy március 30-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A megjelenés napján az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül.

1.
1.
KopyAti
Hangyányit Another World! De jól áll neki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...