Hood: Outlaws and Legends - beköszön a Ranger

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj gameplay-előzetessel jelentkezett a Hood: Outlaws and Legends. Ezúttal a nem mindennapi online játék egyik legikonikusabb karakterosztálya, a Ranger került a reflektorfénybe.

Ez bizony nem az a sherwoodi erdő, amit a rongyosra olvasott regényekből megismerhettünk! A Sumo Digital egy sötét fantasy világot kerekített az angol folklór mendemondáiból, a nottinghami bíró és az erdő tolvajainak összecsapásaiban pedig itt nincs semmi mulatságos. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne átkozottul szórakoztató ez a különös, aszimmetrikus online játék, ahol a két négyfős csapat küzd a kincsek meglovasításáért vagy éppen azok megvédéséért.

A mai előzetesben a Hood: Outlaws & Legends egyik karakterosztályát, a Rangert ismerhetjük meg - mivel ez a kaszt emlékeztet leginkább Robin Hoodra, komoly összeget mernénk tenni rá, hogy a Ranger igen népszerű lesz a játékosok köréeien. A lopakodásra és fürge mozdulatokra kihegyezett karakter legjobb barátja természetesen az íj és a tegezében lapuló speciális nyilak, amelyek segítségével minden kérdésre megtalálhatjuk a helyes választ.

A Hood: Outlaws & Legends május 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Extol
Egy kis offtopik: Megújult az oldal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...