Hood: Outlaws and Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Állj bosszút az elnyomókon egy csapat törvényen kívülivel az oldaladon.
1656603280

Most három játékot ad ingyen az Epic Games Store

Nincs okunk a panaszra az Epic Games Store legújabb ajándékai láttán. Eddig csak két indie játékról volt szó, az utolsó percben azonban egy harmadik, nagyobb cím is csatlakozott a bezsebelhető játékok listájához.
1648560600

Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai

Billbil-kun folytatja kedvenc időtöltését: nem hagyja a Sonynak, hogy az ő menetrendje szerint mutatkozzanak be a PlayStation Plus ajándékjátékai. Az április termésről is idő előtt lerántotta a leplet.
1627653600

PvE-móddal bővült a Hood: Outlaws and Legends

Egy igazán hiánypótló játékmóddal bővül a Sumo Digital online rabló-pandúr játéka. A State Heist vérszomjas gépi ellenfeleket állít a Hood: Outlaws and Legends tolvajai elé.
1626681600

A Tencent teljesen felvásárolná a Sumo Digitalt

A brit Sumo Digital, amelynek az utóbbi időben a Sackboy: A Big Adventure-t és a Hood: Outlaws and Legendset köszönhettük, lehet a legújabb darab a Tencent gigantikus tulajdonbirodalmában.
1624111200

Ingyenes pályát kapott a Hood: Outlaws & Legends

A korábbi ígéreteknek megfelelően elkezdtek szállingózni a Hood: Outlaws & Legends megjelenés utáni tartalmai. A nulladik szezon első nagy frissítése egy ingyenes térképet hozott, amely egy saját trailert is kapott.
1620644400

Hood: Outlaws and Legends - íme, a launch trailer

Elérkezett az idő, hogy a barátainkkal összefogva kifosszuk Nottingham várait - vagy hogy éppen megvédjük azokat! Megjelent a Hood: Outlaws & Legends, ehhez pedig természetesen dukál egy utolsó kedvcsináló is.
1620626400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is jó okunk lesz arra, hogy a képernyőre tapadva hódoljunk a kedvenc hobbinknak. A lista élén a kicsinosított és felturbózott Mass Effect-kollekció áll majd, de a héten a sarkvidékre és a sherwoodi erdőbe is ellátogatunk.
1620309600

Válj legendává a Hood: Outlaws and Legendsben!

Újabb előzetessel jelentkezett a Sumo Digital Robin Hood-történetek ihlette multiplayer játéka. A videó arra is emlékezteti az előrendelőket, hogy ők mindenki másnál hamarabb kezdhetik a harcot.
1619848800

Hood: Outlaws and Legends - befutott a gépigény

Jövő hét pénteken indulhat a gazdagoktól való lopás, ugyanis aznap debütál a Hood: Outlaws and Legends. A közelgő megjelenés örömére most megkaptuk a játék gépigényét egy több mint nyolcperces gameplay trailer kíséretében.
1619535600

Hood: Outlaws and Legends - mit hoz az első év?

Hamarosan színre lép a Hood: Outlaws and Legends, attól pedig nem kell tartanunk, hogy a fejlesztők belátható időn belül magára hagynák a játékot. A legújabb előzetes az első évben érkező extra tartalmakról számol be.