A hónap végén jön a Black Legend

  • Írta: gorien
  • 2021. március 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warcave baljós hangulatú stratégiai szerepjátéka hamarosan megjelenik. A Black Legendben a 17. századi Nyugat-Európa által ihletett világban kell egy csapat zsoldost vezetve visszavernünk az ősalkimistát kereső fanatikusokat.

Néhány hónapja mutatta meg magát először a Black Legend, amely egy körökre osztott szerepjáték lesz a fantasy elemekkel gazdagított 17. századi Európában. A Warcave legutóbb egy fejlesztői videónaplóval jelentkezett, most pedig bejelentették az alkotás pontos megjelenési dátumát, ami március végére esik.

A Black Legendben egy csapat zsoldost irányítunk, akiknek a feladata, hogy megvédjék a romos Grant városának ellenállóit a megátalkodott fanatikusokkal szemben. Tizenöt különböző karakterosztállyal vethetjük bele magunkat a körökre osztott harcokba, az alkímia eszköztárával és a felfedezés közben talált eszközökkel pedig erősíthetjük kis hadseregünket. A Black Legend sokféle kihívást tartogat mindenkinek: az is megtalálja a számítását, aki csak a sztorira kíváncsi, és az is, aki az izzasztó harcra.

A Black Legend március 25-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...