Black Legend PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A tizenhetedik századi Északnyugat-Európa hangulata ihlette a Warcave legújabb fantasy körökre osztott stratégia-RPG-jét.
1616605200

Black Legend teszt

Megérkezett a Warcave stúdió legújabb és egyben leggrandiózusabb játéka, mely során 17. századi zsoldosok és kereskedők bőrébe bújva vehetjük fel a harcot az okkultisták, fanatikusok és bugok armadái ellen.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1614668400

A hónap végén jön a Black Legend

A Warcave baljós hangulatú stratégiai szerepjátéka hamarosan megjelenik. A Black Legendben a 17. századi Nyugat-Európa által ihletett világban kell egy csapat zsoldost vezetve visszavernünk az ősalkimistát kereső fanatikusokat.
1606917600

Fejlesztői videónaplót kapott a Black Legend

Kellemesen hosszú videónaplóval jelentkezett a Black Legend, amiben a fejlesztők kísérnek végig minket a körökre osztott stratégiai RPG harcrendszerén, illetve azt is bemutatják, hogy milyen lesz a felfedezésszakasza a játéknak.
1602759600

Gameplay trailert kapott a Black Legend

Egy hónappal a bejelentése után megmutatta magát mozgás közben is a Warcave legújabb körökre osztott stratégiai RPG-je, a Black Legend. Megjelenési dátummal sajnos továbbra sem tudtak szolgálni a készítők.
1599739200

Bemutatkozott a Black Legend

A 17. századi Nyugat-Európa hangulatából merít egy nagykanállal, és fűszerezi azt meg egy adag fantasyvel a Warcave legújabb körökre osztott stratégiai RPG-je, a Black Legend. A bejelentés mellé érkezett majdnem egy tucat kép és egy videó is.