Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

  • Írta: szlav
  • 2021. március 3.
  • Biznisz
Link másolása
Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.

Az Epic Games blogjáról érkezett a hír, miszerint Tim Sweeney csapata felvásárolta a Tonic Games Groupot, a Mediatonic, a The Irregular Corporation és a Fortitude Games anyavállalatát. Ezzel az ő felügyeletük alá került többek közt a Fall Guys: Ultimate Knockout is. A vészharangot kongató rajongók megnyugodhatnak: a bejegyzés egyből tisztázta, hogy ez az üzleti döntés semmiféle behatással nem lesz a Fall Guys játékmenetére, és sínen maradnak a korábbi tervek is, vagyis továbbra is érkezik az Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre készülő port.

Paul Croft, a Tonic Games társalapítója elárulta, hogy óriási potenciált lát az Epic Gamesszel való társulásban. "Legyen szó akár a saját játékainkról, amelyekből a lehető legjobbat szeretnénk kihozni, vagy más fejlesztők alkotásairól, amelyek egy aprócska ötletmagból óriási üzleti sikersztorivá nőhetik ki magukat, biztosak vagyunk benne, hogy az Epic Games mellett elérhetjük azt, ami eddig elérhetetlennek tűnt."

10.
10.
Meglepő, de annyira nem annyira meglepő. De mindenképp meglepő, csak nem mindenképp annyira, mint ha nem annyira lenne meglepő.

Jó sajtója van a játéknak, rá is kattantak páran és most benyelte az Epic. Viszont lehet, hogy az Epic-nek jó lenne egy második Fortnite, ami egy valid pénznyomda és azért hajlandóak a fejlesztőnek két valag pénzt kifizetni, meg utána még egy határral, csak azért, hogy nyomassák a játékot mindig egyre jobbra, ők meg fejvesztve örülnek ennek az egésznek. Hardcore romantika és mindenféle ármányok, Hölgyeim és Uraim! Egész jó plot, de ki veszíti el a fejét a végén? Tartsanak velünk a jövő héten is, amikor kiderül!
9.
9.
user101
Gondolom ez nem lesz hatással a csalók arányára... :/
7.
7.
hedzsooo
#5: Most aztan "jolmegaztmondtad"... XD
5.
5.
crytek
#4: Ez mellément, de nem gond, majd legközelebb
4.
4.
joshfeed
(Cry)Tek: Találó név :) Te egész nap sírsz, nyavalyogsz és picsogsz minden kommenten vagy híren XD
Nagyon savanyú egy figura lehetsz.
A fenti játék pedig egy vidám darab.
Ki ne próbáld, mert még jól véletlenül mosoly csak az arcodra. :)
3.
3.
Obi Wan Kenobi
#1: Egész jó játék haverokkal :) kicsit hamar ki tud fulladni de mindig jön valami update ami valamennyire megkavarja a helyzetet

Örülnék egyébként ha emiatt free to play lenne!
2.
2.
delphijos
#1: Állatira zavarhatott hogy ott van. Imádom azokat akik szerint ha valami NEKIK nem tetszik, vagy NEKIK nem kell, az “felesleges” és jobb ha nincs is.
1.
1.
crytek
Remélem stramről leszedik majd és akkor 1 hulladékkal kevesebb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...