Ingyen behúzható a Black Desert Online

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 4.
  • Akció
Link másolása
Ezúttal a Pearl Abyss gondolta úgy, hogy feldobja a tavaszt némi ajándékjátékkal, ezért március 10-ig ingyenesen elérhetővé tette a Black Desert Online remastered változatát, amit azután örökre meg is tarthatunk majd.

Idén tavasszal szinte egymást érik az ingyen bezsákolható játékok, amiből most a Pearl Abyss is kiveszi a részét, és ingyen adja a digitális áruházában az egyik legnépszerűbb MMORPG-t, a Black Desert Online Remasteredöt.

Az akció iniciálásához nem kell mást tennetek, mint a fenti linkre ellátogatni, majd ott a Fiókhoz adás gombra kattintani, és már gazdagabbak is lesztek az anime stílusjegyeket hordozó MMORPG-vel. Nem árt azonban sietni vele, ugyanis március 10-én, reggel tíz órakor véget ér a kezdeményezés.

5.
5.
rDAVE
#3: Ez sose volt ingyen PS-en, maximum a alfa/béta volt nyílt vagy esetleg ingyenes eseményeket tartottak, hogy ki lehessen próbálni.
4.
4.
Ooorky
Elkezdtem letölteni aztán utána olvastam online...
Na mind1, egy játékkal több a library-ban.
3.
3.
NECROSMOKE
PS eddig is ingyen volr, de sokra nem mentel vele. Oda is volt asszem amolyan starter pack. Mikor a grafika tobbet er a jatekelmenynel. Mar vagy 10 eve, hogy a remastered korat eljuk. Most meg jonnek majd a re -remastered cuccok.
2.
2.
Stranger
Nem biztos hogy értem hogy mit nem értessz, úgyhogy leírok mindent.

BDO mindig 1x fizetős volt, nem f2p. Most behúzhatod ingyen egy ideig.

A remastered ugyan az a játék mint a sima BDO, csak marketingesek rátették hogy ez most remaster egy nagyobb frissítés után.
1.
1.
markoci555
Én meg azt hittem ez a játék ingyenes :D vagy csak az ezért kell fizetni? De, akkor a régivel mi lett, ha ez nem csak egy jobb grafikájú izé, ami egymás mellett fut? Megszűnt és aki akart továbbra is játszani, az fizessen? Össze vagyok zavarodva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...