Év végén jöhet az erősebb Switch-modell

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
Eddig is voltak róla pletykák, nemrég pedig a Bloomberg szintén beszámolt róla, hogy a 2021-es ünnepi szezon környékén egy erősebb Switch-konzollal jelentkezhet majd a Nintendo. Az új masina már 4K-s felbontást ígér dokkolt módban.

Jó ideje szivárognak már a pletykák arról, hogy idén egy erősebb Switch-modellt dobhat piacra a Nintendo, és most a a Display Supply Chain Consultants nyilatkozott a témával kapcsolatban pár roppant érdekes dolgot a Bloombergnek.

A cikkből megtudtuk, hogy az új konzol jóval erősebb hardverrel érkezhet, így már képes lesz a 4K-s felbontással is lépést tartani, ha egy erre alkalmas TV-re kötjük rá a gépet. Emellett a riport szerint az új Switch egy, a Samsung által gyártott, 7 inch átlójú OLED-kijelzőt is kapni fog, aminek a felbontása eléri majd a 720p-s tartományt.

A  kijelzők gyártása és összerakása már idén nyár elején elkezdődhet, és ebből arra következtetnek a szakértők, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor az idei ünnepi szezonra a boltokba kerülhet a feltuningolt konzol.

A Nintendo és a Samsung egyelőre még nem kommentálta a híreszteléseket.

5.
5.
Mindeközben többen már úgy hivatkoznak a gépre, hogy "Super Nintendo Switch".
3.
3.
Ooorky
#1: Bloomberg már lassan 3 éve cikkezik a "Switch Pro"-ról, némi klikkvadászatot megér nekik a dolog...
2.
2.
Zuzmo
#1: Az ipad pro-ról, macbook pro-ról is van ilyen pletyka, de még csak pletyka. Az meg kérdés, hogy rögtön olcsóbb lenne-e egy ekkora mini-led kijelző, mint egy OLED.
1.
1.
Már olyat is lehet olvasni, hogy a spórolás miatt egy úgynevezett mini-led kijelzőt kap a cucc. De még ez is pletyka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...