25 percig mozog az Aliens: Fireteam

  • Írta: gorien
  • 2021. március 5.
  • Videó
Link másolása
A Cold Iron Studios az Aliens: Fireteammel bővíti az Alien-filmek univerzumát, amelyben barátainkkal az oldalunkon küzdhetünk meg a legkülönfélébb xenomorphokkal. Most egy küldetést mozgásban is láthatunk.

Három napja bemutatkozott az Alien-univerzum legújabb videojátékos darabja, az Aliens: Fireteam. A külső nézetes, kooperatív lövölde olyan alkotásokból merít, mint a Left 4 Dead, és RPG-szerű fejlődési rendszerrel felvértezett tengerészgyalogosokat ereszt össze a veszélyesebbnél veszélyesebb xenomorphokkal. A Cold Iron Studios leült az IGN újságírójával, hogy egy huszonöt perces gameplayen mutassák be, mire számíthatunk.

A videóban az egyik korai küldetést látjuk, amelyben a Katangán, egy orbitális pályán keringő finomító fedélzetén kényszerülnek harcba a játékosok. A kötelezően gyér világítás mellett többféle fegyvert és ellenfelet is szemre vehetünk – hiába lennénk nagylegények a lángszóróval vagy a gránátvetővel, bizony a xenomorphoknak is van néhány trükk a tarsolyában. A fejlesztők szerint a csapatot botokkal is fel lehet, de azért elsősorban a barátokkal való játékot ajánlják.

Az Aliens: Fireteam PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és 5-re fog megjelenni valamikor a nyáron.

15.
15.
JohnSpartan
#13: Alá kell írni hogy ténykeg kritikán aluli lett elsőre az a játèk. Lehet hogy kipofozták már de a filingen kívűl sajnos semmit nem tudott felmutatni. Tipikus olyan játèk lett amit a cím adott "vagy nem" el mint jelen esetben az Avangers. Az a problèma ezekkel hogy a rengeteg licensz marhaság miatt kevés pénzt tudnak vagy akarnak a jàtékra fordìtani...
14.
14.
semike
#13: Pontosan.
A CM-et divat fikázni.
13.
13.
Néztem a trailer es gameplay alatt a kommenteket youtube-on, twitteren, annyira vicces, hogy mindenki beirja, hogy jajdejoo latja hogy jobb lesz, mint a CM! what? Egyreszt eg es fold, az sztori volt, ez coop, masreszt amit ti is irtatok a mozgasok, animaciok...Amugy en azok koze tartozom akinek bejott a CM, eloszor ps3, utana PC-n sokkal szebben toltam sokat, szoval en nekem ranezesre se lehet jobb, de erdekesen el vannak tevedve a nepek, vagy divatbol szidjak a CM-et es lehet nem is probaltak.
12.
12.
hedzsooo
#7: Nem csak az alienek animacioja nagyon olcso. A tengereszgyalogosoke is eleg ratyi, nezzd meg ujbol...

AVP2010-ben teljesen rendben volt az alienek animacioja, azt kellene csupan ujra hasznalniuk, mar azzal is tobbre mennenek
11.
11.
shatterhand
#9: World war z nem igy volt elore temetve? Aztán mekkora siker lett.
10.
10.
hedzsooo
#8: 10:03-tol ajanlom hallgasd meg ujra mit mondanak, netto zoldsegeket irkalsz. :-)

Meg ha nem is erted mit mondanak, ha vegignezted volna figyelmesen, akkor is bolcsebb lehetnel 1 fokkal mar...

A PHG kiraly jatek, ez 1ebkent nekem sem tetszik egyenlore tulzottan, pl. mert az animaciok annyira benak..
9.
9.
AmreyP
Bukta lesz,megint tele lesz a net hogy nem lehet az alienböl pénztcsinálni.Az a gond a filmekkel is+játékokkal is hogy sporolnak és elkapkodják mindig,pedig qva sok idö telik el mire jön valami a témába,mégis ötlettelen mindig és silány.
8.
8.
Aanash
Nagyon hirtelen jött, kevès idejül van a megjelenèsig arra hogy alphából egy lehetőleg bugmentes kèsz játèk legyen ès az alienek vère se savas a játèk szerint.
De gondolom tranzakció lesz.
Kb a predator sorsára jut.
7.
7.
Viktor_The_Best
Igen az alienek animációja nagyon rossz ahogy itt többen is írják, én már trailerben is láttam. A többi részével a játéknak nincs gond. Hát szomorú hogy nem tudnak vagy nem akartak a fejlesztők olyan animációt ami a filmekben is van!!!
6.
6.
Lizard0828
Poroljuk csak le azt a Colonial Marines-t :D
Lehet most nagyobbat fog ütni mint annó,ennek fényében!
5.
5.
Zuzmo
Annyira nem tűnt rossznak ez a gameplay. Én attól félek, hogy hamar unalmassá fog válni. Kérdés, hogy milyen környezetek lehetnek még ezen az "egyforma folyosókon megyek"-en kívül, és azoknak lesz-e bármiféle hatása a játékmenetre.
Valószínűleg változatosságban a Warhammer: Dark Tide sem lesz sokkal jobb, viszont intenzívebb, és átélhetőbb lesz az élmény abban, az már látszik.
Kíváncsi leszek az árcédulára, 30 euro környékére azt mondom, oké. Ha fölötte lesz sokkal, akkor nagyon-nagy zakó lesz. De még ha olcsón is adják, akkor sem lesz könnyű dolga, mert vannak, és jönnek is jó co-op lövöldék, hiába Aliens.
4.
4.
semike
Nekem ez “ZS” kategória.....
:(
3.
3.
Anti4730
Hat azert megjelenesig mar csak 4-5 honap van kb, addig nem tudom mit valtoztatnak. Engem a karakterek mozgasa zavar csak, ahogy a csaj fut az nagyon fura, de sok mas jatekban is meg mindig eleg bena a karakterek mozgasanimacioja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...