Aliens: Fireteam Elite PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Kooperatív TPS az Alien-univerzumban.

Nintendo Switchre tart az Aliens: Fireteam Elite

A hónap végén Nintendo Switchre is megjelenik az Aliens: Fireteam Elite, bár nem nativ verzióról van szó, csupán a felhőn keresztül élhetjük át a külső nézetes shootert.

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

Fontos újdonságokat hozott az Aliens: Fireteam Elite negyedik szezonja

Döcögősen indult, de lassan egész szépen kikupálódik az Aliens: Fireteam Elite. A kooperatív shooter cross-play funkcióval, új játékmóddal és egyéb újdonságokkal bővült.

Még a hónapban bekerül a crossplay az Aliens: Fireteam Elite-be

A xenomorph-vadászat hamarosan összplatformos tevékenységgé válik. Közeleg az Aliens: Fireteam Elite következő szezonja, ami olyan újdonságokat is magával hoz, mint a crossplay vagy az új fejlődési rendszer.

SGF 2022: Lássuk, milyen bejelentéseket hozott az idei IGN Expo!

Az amerikai IGN idén is készült egy saját eseménnyel a Summer Game Fest apropóján, az IGN Expón pedig több mint negyven játék mutatta meg magát. Lássuk, hogy mi történt!

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

Az Aliens: Fireteam Elite is Game Pass-játék lesz

Noha a Microsoft még nem rántotta le formálisan a leplet az Xbox Game Pass decemberi kínálatáról, egyre több játékról derül ki, hogy hamarosan csatlakozik a szolgáltatáshoz.

Ezzel készül az első év alatt az Aliens: Fireteam Elite

A Cold Iron Studios még nem végzett az Aliens: Fireteam Elite-tel, egy roadmapen mutatja meg, nagyjából mit várhatnak a játékosok a játékhoz. A következő szezon még idén esedékes.