Marvel's Avengers - lassabb lesz a fejlődés

  • Írta: szlav
  • 2021. március 5.
  • Hír
Link másolása
Íme, egy újabb hír, ami nem lesz népszerű a Marvel's Avengers játékosainak körében. A Crystal Dynamics számos változtatást eszközöl az e hónapban érkező nagy frissítésben: például alaposan megnehezítik a hőseink fejlesztését.

Számos izgalmas újdonságot tartogat majd a Marvel's Avengers márciusi nagy frissítése (ezekről mi is beszámoltunk bővebben), de lesz egy-két újdonság, ami biztosan kihúzza majd a megmaradt rajongóknál a gyufát. A Crystal Dynamics csapata a legutóbbi fejlesztői blogposztban mesélt a várható változtatásokról, amelyek alaposan felborítják majd a hőseink szintezésének menetét.

A fejlesztők szerint minden hagyományos szerepjátékba kell egy bizonyos fejlődési görbe, amely a magasabb szinteken nehezebbé teszi a szintlépést, ez azonban hiányzott a Marvel's Avengersből. A szuperhősök éppen olyan gyors tempóban lépték meg az ötvenedik szintet, mint az első néhányat, a Crystal Dynamics szerint pedig az ezzel járó számos új képesség és fejlesztési lehetőség összezavarhatta a kezdő játékosokat. A megoldásuk erre az, hogy a 25. szint felett fokozatosan lelassítják a fejlődést, így a maximális szintű karaktereinkért igazán meg kell majd küzdenünk.

Némi öröm az ürömben viszont, hogy a március 18-án élesedő update magával hozza majd a Marvel's Avengers újgenerációs frissítését is, amelyet a konzolos tulajok ingyen beszerezhetnek. Ahogy azt a legújabb előzetes is megemlíti, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön gyorsabb töltési idők, 4K-s felbontás, és 60 fps-es mellett, valamint alaposabban rombolható környezetben szállhatunk szembe az AIM rosszfiúival.

8.
8.
Zisten
Szerencse, hogy már platináztam. ¶:
Azóta se nagyon vettem elő.
Ezekből az ismétlődő pályákból a végére azért elegem lett.
7.
7.
Zisten
#1: Kell egy utolsó szög abba a koporsóba.
4.
4.
hedzsooo
ez meg nem ment a levesbe, jajj
3.
3.
#1: Ennyi bizony, en 50 ora utan toroltem a sok crash es bug miatt, a sztori jo volt amugy, tetszett majd a mega hive-tol kikeszultem, random meghalsz itt-ott...bug miatt. Es kezdheted elolrol, halott game.
2.
2.
simi
#1: összehasonlítva a pro cycling manager szériával a 2019-es játékot a pillanatnyi játékosok és a havi játékosok számában is lenyomja de a Pro Cycling Manager 2020 már mindkét kategóriában felülkerekedik rajta
1.
1.
simi
figyelmébe ajánlanám mindenjkinek a steamcharts nevű nagyszerű oldalt, ha hihetünk a steam adatainak ebben a pillanatban világyszerte 508 játékos játsza a Marvel's Avengers-t amivel a 657. legtöbb aktív játékosú játék a platformon

taps taps taps
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...