Warhammer: Vermintide 2 - áprilisban jön az új DLC

  • Írta: szlav
  • 2021. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Warhammer: Vermintide 2 fejlesztőcsapata fáradhatatlanul dolgozik a 40K-univerzumban játszódó Darktide fejlesztésén, de közben nem hagyják magára a patkányirtós játékukat sem. Áprilisban végre megérkezik a Chaos Wastes.

Aki közelebbről is követi a Warhammer: Vermintide 2 híreit, az tudhatja, hogy a következő expanzió, a Chaos Wastes az eredeti tervek szerint már a tavaly év vége felé megjelenhetett volna. A 2020-as év azonban a Fatshark csapatának sem kedvezett, ráadásul a stúdió erőforrásainak oroszlánrészét a készülőben lévő Darktide fejlesztése emészti fel, így nem is olyan meglepő, hogy csak egy kevés késéssel érkezik meg a Chaos Wastes.

A Twitteren megosztott rövidke teasernek köszönhetően azonban megtudhattuk, hogy már nem kell sokat várnunk a premierre. Az ubershreiki négyes (vagy ötös) áprilisban látogathat el északra, hogy az új helyszíneken megküzdjenek a káosz végtelen seregeivel. Ha pedig ez sem lenne elég, a Fatshark csapata továbbra is dolgozik Saltspyre, Sienna és Kerillian következő karrieropcióin, így hiába hároméves már a népszerű kooperatív játék, biztos, hogy nem az áprilisi frissítés lesz az utolsó.

3.
3.
adamsfamily
#2: Így már értem.Köszönöm szépen a választ!
2.
2.
szlav
#1: A Vermintide a Warhammer Fantasy univerzumában játszódik, az Inquisitor Martyr pedig a Warhammer 40.000 univerzumban. A kettő szinte teljesen független egymástól.
1.
1.
adamsfamily
Ennek és az Inquisitor Martyr-nak mi köze van egymáshoz?
Múltkor belenéztem a Vermintide 2-be és az Inquisitor Martyrt leszedtem,de ránézésre olyan,mintha 2 külön univerzumban játszódna.Kapcsolódnak valahogy egymáshoz?Nem igazán vagyok járatos a WH világában azért kérdezem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...