Hyper Scape - átalakul Neo-Arcadia

  • Írta: szlav
  • 2021. március 9.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft battle royale-játékára ráfér egy nagyobb vérfrissítés, így csak örülni tudunk Neo-Arcadia 2.0-s változatának. A jól ismert térkép tágasabb, változatosabb és pörgősebb lesz - legalábbis erről árulkodik az új előzetes.

A kezdeti remek lendület után sajnos úgy tűnik, hogy a Hyper Scape nem fog győztesként kikerülni a battle royale-ok vég nélküli versenyfutásából, de temetni még semmiképp sem érdemes a játékot. A Ubisoft Montréal alkotását csak egy kisebb, de annál megszállottabb játékostábor pörgeti, így elsősorban nekik szólnak a harmadik szezon újdonságai is.

A március 11-én élesedő Season 3 a szokásos újdonságokkal, vagyis fegyverekkel és kozmetikai cuccokkal teszi majd izgalmasabbá a játékot, a legnagyobb ütőkártya viszont Neo-Arcadia 2.0-s frissítése lesz. A szélsebes harcoknak otthont adó pálya hatalmas átalakuláson megy keresztül: számos új útvonal megnyílik, az eddig ismert helyszínek kibővülnek, és nagyobb teret nyer a világot veszélyeztető rontás is. És habár a város ezzel lényegesen nagyobb lesz, a csaták tempója nem lassul majd, hiszen a most megnyíló vonatrendszerrel pillanatok alatt átszelhetjük majd a térképet.

A Hyper Scape ingyenesen játszható PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...