Frissítve: Formálisan is a Microsofté a Bethesda

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 9.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a hét folyamán egy streammel jelentkezik majd a Microsoft, amelyben részletezni fogja, hogy mit jelent pontosan a Bethesda felvásárlása. Játékbemutatók nem lesznek, de így is tartogathat érdekességeket a műsor!

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a múlt héten újabb fontos mérföldkövekhez érkezett a Microsoft-Bethesda üzlet, ezzel pedig hamarosan lezárulhat a felvásárlás folyamata. A VentureBeat úgy tudja, hogy ennek apropóján a remondiak hamarosan videós helyzetjelentést tartanak majd azzal kapcsolatban, hogy milyen következményekkel jár a deal a gyakorlatban.

A lap szerint a műsorra március 11-én, csütörtökön kerül sor, ezt pedig hamarosan a Microsoft is meg fogja erősíteni. Nagyon fontos, hogy valószínűleg nem játékbemutatókkal készül a cég a streamre, ehelyett olyan kérdéseket boncolgathat majd, mint hogy hogyan tagozódnak be az új stúdiók az óriásvállalat szervezeti felépítésébe, szó eshet az exkluzivitás kérdéséről, és valószínűleg arra is választ kapunk, hogy mit profitálhatnak az Xbox Game Pass-előfizetők a felvásárlásból. Igen valószínű, hogy - amennyiben nincs jogi akadálya - a Bethesda játékai már a megjelenés napján Game Pass-címmé válnak.

A Bethesda egyébként relatíve függetlenül működhet majd tovább a felvásárlást követően, állítólag erről árulkodik az is, hogy a Microsoft a saját műsora mellett is megtartaná a kiadó E3-as bemutatóját.

Update! Az imént a Microsoft formálisan is bejelentette, hogy lezárult a felvásárlás, így hivatalosan is övék a Bethesda. A fent említett műsorról nem esett szó, de azt már megerősítette a cég, hogy a jövőben bizonyos címek PC- és Xbox-exkluzívak lesznek, illetve hogy a héten újabb Bethesda-címek csatlakoznak az Xbox Game Pass kínálatába.

3.
3.
Extol
2.
2.
Ps fanboy
#1: Minek jelentse be, úgyis tudja mindenki, hogy ez lesz?
1.
1.
Őrnagy
Én Phil helyében most rögtön bejelenteném, hogy újabb résszel jön elő a Bethesda az egyik legnagyobb sikerű címből, és ezt a Microsoft megtámogatja pár százezer dollárral. Csak, hogy legyen már valami igazán izgalmas a Micronál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...